Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

Jaka cudowna :heart:. Te fiolety są nieziemskie

1 polubienie

Mala spi od 2 godzin i 20 minut , pierwszy raz tak dlugo w ciagu dnia , przebudzila sie , zjadla i spi dalej , czekam az wstanie i idziemy testowac

2 polubienia

Piękna :wink: jakie żywe kolory :heart:

1 polubienie

Piękna chusta , te kolory cudne :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Dzięki za wskazówkę :slightly_smiling_face: Napisze :slight_smile:

I gratuluję

Ja komentowalam posty po prostu i udostępniałam w relacji

1 polubienie

Tez to widzialam :see_no_evil: od razu kazdy wyszedł po wynikach

Ale piękna chusta , super wygrana

Extra wygrana :smiley: gratulacje 🩵🩷:heart:

1 polubienie

Mega kolor :wink: gratulacje :heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

Takie trochę smutne , dziewczyny tam są bardzo mile :blush: fajnie się je słucha :blush:

1 polubienie

Ja dzisiaj nie byłam na ich lajvie więc nawet nie wiem co się tam zadziało, ale to co fajnie że nie zawsze z końca losują !

1 polubienie

@asiam1 piękna chusta :heart:
@Patrycjaw25 i fajnie ze tak będzie na colorstories.
@Wesola95 gratki :slight_smile:

1 polubienie

No szkoda , bardzo przykre :confused: fajnie że teraz tak zrobili

@Wesola95 gratulacje
@asiam1 przepiękna :heart:

Dziękuję dziewczynki za głosy, szansy po mału maleją chyba, że znajdę też sposób jak przechytrzyć system.

Colourstories ma trochę rację bo dużo lasek przychodzi tylko na konkurs, powinni zwrócić uwagę na to kto jest często aktywny.

2 polubienia

I to by było najlepsze , bo niektórzy są od samego początku do końca i dla nich ta nagroda jest sprawiedliwa, a ni dlatego tych co przychodzą na koniec tylko dla nagrody

1 polubienie

Nie poddajemy się :slight_smile: ode mnie od dziś masz 2 głosy, będę głosować ze swojego tel i z męża :slight_smile: myślałam że uda się zagłosować z innego konta ale nie przechodzi z jednego urządzenia. Pewnie jeszcze z laptopa by się dało, to z laptopa jutro jeszcze spróbuję :smiley: mobilizuj znajomych i rodzinę bo jeszcze szanse są :slight_smile:

1 polubienie

Ja tez głosuje z telefonu chłopaka tak jak robiłam to dla @asiam1

2 polubienia

Dziękuję kochane :heart:

Dziewczyny czy widzicie na insta konkurs z my junior na wózek ? Chciałam wziać udział ale nigdzie go nie widzę.

1 polubienie

Ja tez nie widze moze skasowali :confused: :sweat_smile:

1 polubienie