O tak tych konkursów jest ogrom
aż nie wiadomo w którym najpierw wziąść udział, ja ostatnio mniej na konkursach siedzę bo za dużo obowiązków ostatnio, córka strasznie marudna nic zrobic nie da , a nocami padam:see_no_evil:
Ooo extra, muszę wypróbować ![]()
![]()
Ja będę próbować ![]()
Dziewczyny! Box za aktywność od ColorStories na IG ![]()
Może któraś będzie próbowała swoich sił! ![]()
Ooo ale super. Też będę próbować. A ostatnio myślałam że super gdyby coś takiego wprowadzili
Edit: jednak w kolejnym miesiącu będę próbować bo rożek nam się nie przyda, więc super jakby box trafił do osoby której się wszystko przyda
Aleee mega szczęście by było takie coś zgarnąć ![]()
Załapałam się na screenie!![]()
![]()
![]()
@Kikip oj tam to coś czuję będzie zacięta bitwa w tym colorstories ![]()
Teraz coraz więcej pojawia się kont które coś takiego wprowadzają, także wprowadzili i oni ![]()
@Mama.kacperka @Wesola95 fakt, box extra, tym bardziej że ich produkty nie są tanie.
I rywalizacja na pewno będzie zacięta, chociaż uważam że zwykłe śmiertelnicze konto tego nie przygarnie tylko takie z kilka k obserwujących ![]()
W colorstories to na pewno będzie duża walka i konta, które biorą udział w wszystkich możliwych konkursach i akcjach „obserwator miesiąca” będą spamować, także myślę że szanse marne ale wiadomo próbować można.
Tak jak to było z konkursem z matą piankową - wygrało konto z ponad 20 tys obserwującymi. Już trochę odechciewa mi się takich konkursów na Ig
Aaa może i uda się komuś z forum , ale by było fajnie ![]()
![]()
Ja to w ogóle konkursową nie jestem … jakoś mi się nie chce ![]()
Ogólnie ja też nie biorę udziału , raz na jakiś czas . A jeszcze nic nie udało się
ja tu zawsze podziwiam co niektóre , ja nie wiem jak to robią ![]()
Też tak mam w ogóle to jestem pod wrażeniem że dziewczyny tu wygrywają w różnych konkursach bo mnie się wydawało że mało kto w nich bierze udział a tym bardziej mało osób wygrywa bo jakoś nigdy się o tych wygranych nie słyszy ![]()
A no właśnie, mi także ![]()
Obserwatorem miesiąca na pewno nie zostanę, ale w ich konkursach biorę udział i liczę że kiedyś system się pomyli i wygram ![]()
![]()
@Mama.kacperka oczywiście że tak, ja trzymam kciuki!
@Mamuska357 musisz spróbować
czasami taka odpowiedź od niechcenia przynosi wygraną ![]()
Ja też ale właśnie zajrzałam , i dużo chętnych i odpuściłam życzę powodzenia dla innych ![]()
@Mamuska357 Często jest ten konkurs i dziewczyny wygrywają. Położna mi mówiła jak byłam w ciąży że jedna z jej pacjentek wygrała. W ogóle dziewczyny z kad wy bierzecie te konkursy? Ja to nic nie wiem gdzie jaki jest a kurcze no fajnie by było coś wygrać ale z drugiej strony trzeba grać
ale tam wyżej dziewczyny super rzeczy podostawaly i sweterki i paka kosmetyków. Superrr
Dokładnie tak, już o tym gadałyśmy wcześniej ale jest coraz więcej takich kont gdzie jak na nie wejdziesz i odpalisz story to leci udostępniony konkurs za konkursem, post za postem, każdej możliwej firmy ![]()
Dziewczyny, od zajścia w ciążę siedzę bardziej w temacie macierzyńskim na instagramie i dzizas łapie się za głowę bo baardzo dużo kont kupuje obserwujących, czasem zerkam na te konta które coś reklamują i patrzę - i co z tego, że jakaś dziewczyna ma 11 tys obserwujących jak wyświetlenia rolek leżą i kwiczą, a w obserwujących same arabusy :
Liczę na to, że marki w końcu zaczynać doceniać mniejsze konta gdzie jest zaangażowanie i nie będą patrzyć tylko na te liczby followersow które jak się okazuje nie są nic warte .
@Mamuska357 wzielam udział w tym konkursie, wczoraj dzwoniła do mnie babka z tego banku krwi pępowinowej żeby mnie przekonywać do tego
rozłączyłam się ![]()
@Karcia masa konkurów jest na instagramie, którego Ty chyba nie masz? Dobrze pamiętam?![]()