Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

Oooo ale fajowa wygrana …. lubię ich rzeczy bo są mega rozwijające

A no to fajnie że pasują :slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts: Ja obawiałam się, że te z uszkami będą za duże, bo sugerowałem się podanymi rozmiarami i podałam że mały ma 4 miesiące i dostaliśmy te dla najmniejszego maluszka. No nic!

Zabawki z CzuCzu zawsze spoko! :heart_eyes:

1 polubienie

I jak się sprawdza ? Czy jest to wygodne ?

1 polubienie

Wow uwielbiam czuczu, nie wiem czy nie bardziej od mojego dziecka :rofl: brałam zawzięcie udział w kalendarzu adwentowym ale zero wygranych…
Jakby któraś z Was widziała gdzieś do wygrania kokon ogrodowy to podeślijcie :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

I dobrze bo to mega oszutstwo

1 polubienie

Niestety dlatego też nie mam ochoty ostatnio brać udział w konkursach. Ponieważ to zaczyna być bardzo słabe że wiesz od razu że coś jest stylem czata i nagle wszystkie prawie wygrane idą do takich postów

@Mamaem o wow a to był konkurs na insta czy FB?

1 polubienie

Kikip ja stwierdziłam że te większe na dłużej starcza one są od 9 mc a mój mały ma 6 dopiero.
Konkurs był na Instagramie :heart_eyes:

1 polubienie

Super nagroda moje dzieci uwielbiaja czuczu :wink: próbuje u nich wygrac w konkursach ale nie udaje sie :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

Rozdanie na IG :slight_smile: też próbowalam bo mamy z tej serii traktor i Śmieciarkę i wóz Strażacki

1 polubienie

Aaaa tak właśnie myślałam że to ktoś z forum :smiling_face:hihihi też byłam na live gratulacje super wygrana zazdroszczę 🩷

1 polubienie

Ooo super ! Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts: ale szybka przesyłka :smiling_face::smiling_face:
@Mamaem gratulacje :smiling_face:
@Kalusia161 Oo znowu super nagrody

3 polubienia

1 polubienie

Ooo masz jakiś link do tego ? :slight_smile:

Taki konkurs jak ja się już obkupiłam :crazy_face::face_holding_back_tears:

A dopiero co zrobiłam spore zamówienie słoiczków na allegro :see_no_evil:

Szczerze to jeszcze nie użyłam , chyba dopiero jak przestanę karmić piersią to mi się sprawdzi :face_holding_back_tears:

A dziś widziałam w Biedrze kaszki BoboVita 2+2 gratis …. Wychodzi 6,60 za paczkę jakby któraś z was była zainteresowana

Pewnie :slight_smile:
Jesienna Loteria BoboVita w Dino! bobovita
Nie wiem xzemu pisze jesienna jak trwa od 6 maja do 19 maja :joy:

A to jest konkurs marki na fb , instagramie czy tik toku ?