Wygrane w konkursach

O faktycznie, przeoczyłam :face_with_peeking_eye:

@ewelka8990 zawsze można zajadać na leżaczku w ciepłych krajach :face_with_hand_over_mouth::heart:

@Magdallenka0897 no cóż…. Mal mus to mus :rofl: jutro wybieram się na polowanie kinderków :face_with_hand_over_mouth:

3 polubienia

Kurde , ze ten konkurs akurat teraz jak jestem na “redukcji” :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: i niby moge kupic dla meza , ale po co maja mnie kusic :rofl:

2 polubienia

Na szafke ze slodyczami naklej swoje zdjecie z mlodosci podobno działa i nie zjesz slodyczy :rofl::rofl::rofl: a wakacje czekaja :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Hahahaha dobreee !! To.sie nazywa patent zycia . Jak sie ugne na zakupach i kupie coa slodkiego to tak zrobie :rofl: w lodowce tez tak profilaktycznie sobie położę, ciekawe co maz na to :rofl::rofl:

3 polubienia

Dziewczyny, przyszła do mnie wygrana za aktywność od moer studio - to polska marka z chustami elastycznymi, co miesiąc wybierają jedną osobę - zachęcam i polecam, chusty mają cudowne! To już moja druga :face_holding_back_tears:

8 polubień

Supertrwałe gratulacje :smiling_face_with_three_hearts: ja już w sumie mam swoją chustę więc ja odpadam nie potrzeba mi kilka ale jeśli któraś z was nie ma to polecam przy maluszkach ręce odpoczną :smile: a bobasek przytulony do nas :smiling_face_with_three_hearts: ja kupiłam na vintedzie za 20 zł jak nowa szczerze to bym nawet jie powiedziała że ktoś używał :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Ja wygrałam paczkę z limango dla córci :grin: Chyba od lata próbowałam, co mi się reklama na FB wyświetliła to klikałam, chyba to był listopad jak dostałam paczkę :heart:

5 polubień

Dziękuje :heart_eyes: I gratuluje

Zaczynam z aktywnością tam bo to cos czego szukam :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Profilaktyka jest ważna… tyle się słyszy o profilaktyce w tv… :joy:

2 polubienia

No ja tu liczę że może wkoncu się uda w tych kinderkach :sweat_smile: bo już nie mogę na to patrzeć hahahah

1 polubienie

Beda ci sie snily po nocach :face_with_peeking_eye::rofl:

Ja nawet zapomnialam dzisiaj kupic kinderów. A myslalam o tym :slight_smile: ale na pewno spróbuje na pewno i tym.razem. A noż się uda.

Jakby się udało to połączenie przyjemnego z pożytecznym! :sweat_smile:

Gratuluję ci serdecznie. Naprawdę genialna nagroda. Z pewnością ci posłuży :slight_smile:

2 polubienia

@Efektdomi ja wygrałam w dwóch edycjach ta piniate, ale wtedy trzeba było stworzyć jakąś rymowankę o karnawale , więc większe szanse na wygraną, teraz jest losowanie więc chybił trafił… Z chusta próbuj w tym miesiącu , a ja jak nie zapomnę to postaram się w następnym :laughing:

@Wesola95 świetna ta chusta… ty to rozbilas bank z tymi nagrodami od nowego roku! Gratulacje :heart_eyes:

2 polubienia

A ja dostałam w piątek maila ze było losowanie dodatkowe i wygrałam drapak dla kota od Felixa. A brałam udział całe wakacje bo chciałam ten drapak i tu taka niespodzianka :crazy_face: o dziwo zachowałam ten właściwy paragon

9 polubień

1 polubienie

To świetna wiadomość i gratuluję. Naprawdę super , że zostawiłaś paragon. Ja bym pewnie wyrzuciła i by przepadło

2 polubienia

Mi sie marzy ta Piniata :face_with_peeking_eye::sweat_smile:
Jakoś za cel żcyiowy poboczny wziełam sobie to, że chcę ją wygrać :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Haha serio aż tak ci się podoba ? Moje dzieci kiedyś miały piniate , ale im to nie podeszło :joy: nie mogli jej rozbić i była frustracja potworna :joy:

1 polubienie