Wygrane w konkursach

A to wystarczy kliknąć w link ? Bo u mnie się wyswietla dziękujemy zapraszamy jutro :face_with_peeking_eye::smiley:

1 polubienie

Mam jakiś problem z oddaniem głosu :frowning:
Mam nadzieję że wygracie! :slight_smile: Trzymam mocno kciuki :four_leaf_clover:
@Mamaem ale śliczny zestaw!

1 polubienie

Mi też się tak wyświetla że głos oddany, ale widzę że rośnie liczba to chyba się to liczy?

O jaaaa genialna wygrana

2 polubienia

Znów wysyp tych konkursów, ja mam chora córkę i tak jakoś nie ogarniam wszystkiego :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Tak walentynki, zaraz dzien kobiet bedzie sporo tych konkursow :see_no_evil:
U nas grypa :confused:

2 polubienia

Ja teoretycznie w tym szpitalu jak Mala zasnie mam czas. Ale nie mam sily i weny. I sie klade i odpoczywam

4 polubienia

Głos oddany :smiling_face: idziesz jak burza :heart:

1 polubienie

Ja też codziennie głosuje :heart_eyes:

1 polubienie

@Magdallenka0897 @MamiNadi92 dziekuje , ze o nas pamietacie :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ja też, ja też głosuje!

1 polubienie

tez glos oddalam :). licze ze wygra

2 polubienia

Noo własnie dlatego ja dalej starszaka w domu trzymam żeby mi tej grypy nie przyniósł :face_with_peeking_eye: a w konkursach biore udział jak karmie :sweat_smile:

hah Ty to czas wyciskasz produktywnie
karmisz jednocześnie czas dla siebie :grinning:

U mnie jakaś dziwna sytuacja mam nadaną paczkę Pocztex ale nie znam nadawcy :rofl: na e-mail nic nie dostawałam w wiadomościach też nie mam pojęcia co to… Miałyście taką sytuację z jakimś konkursem?

Może niebieskie pudełko ? Zero info o nadawcy? Ktoś musi być wpisany :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::grin:

A temu czy inne takie ? Hmmm , ciekawe :roll_eyes:

Łoooo i jeszcze 20 kg

Nic właśnie nie zamawiałam od grudnia :person_shrugging: chyba że błąd po prostu w numerze telefonu