Wygrane w konkursach

Ja najbardziej lubię ten szampon niebieski - nawilżający :slight_smile: ostatnio nawet żółwika dostałam przy zakupie

No ciekawe właśnie fajny zestaw tym razem :grinning:

Aaa już widzę dziękuję ! Nigdy tam nie patrzyłam :open_mouth:

Oby mi ja od razu wrzuciłam to jak zauważyłam i wysłałam zgłoszenie więc liczę że tym razem się poszczęści bo na poprzedni nie miałam szczęścia a ten przydałby się nam już :smiley:

Ja już kilka razy się zgłaszałem potem przestałam i teraz daje sobie ostatnią szansę :face_with_peeking_eye:

Ja ma limango jeszcze nigdy nie dostałam tego boxa a duzo probowalam. Ciekawe ile osób to wogole dostaje

Ktoś to jednak wygrywa, ale nie wiem co biorą pod uwagę przy wyborze

A wklejacie swoje ig ?

ja wklejalam ig i dostalam za ktoryms razem box

1 polubienie

:heart::heart::heart:Mini przypominajka o spacerze na LennyLamb :heart::heart::heart:

3 polubienia

Nooooo dokładnie tak jest. Ja jak buty ubierałam to już sapałam nie mówiąc o schodach. W ogóle. Je mogłam szybko chodzić bo miałam zadyszkę :crazy_face:

1 polubienie

O ja jaka super promocja zrobiłam zapas kaszek których nie ma dostępnych w żadnym sklepie w mojej okolicy :heart_eyes:

1 polubienie

2 polubienia

Ja mam nawet przy sprzątaniu takie zmęczenie , robię partiami . Więc mi trochę z tym schodzi , staram się dużo odpoczywać ale średnio to wychodzi bo jest co robić . :smirk: Jak to mój mówi połóż się odpocznij , tak dobrze się mu mówi ale kto za mnie to zrobi . Na sprzątanie on nie chętny jest :smirk:
@karolina27034 chyba muszę wejść zobaczyć co to za konkurs . Wiadomości mi przysyłają na emaila a żadnego darmowego produktu nie wysyłają . :sweat_smile::rofl:

Tam wystraszy odpowiedzieć na pytanie na stornie ! Więc fajnie może sie uda :heart:

1 polubienie

To trzeba mieć na prawdę mega szczęście

O to napewno będę próbować. :blush:

1 polubienie

Mam nadzieję że wygra ktoś od nas a nie jak ostatnio jakaś influ :confused:

1 polubienie

Wczoraj patrzyłam na jakiś konkurs z iG tylko nie pamiętam już co to było , to wygrała jakaś osoba co nie miała nic konkretnego napisane , czytałam dużo ładniejsze wypowiedzi więc nie wiem jak oni to wybierają . Więc tu też coś podobnie może być , albo tak jak piszesz influ .

Na moje to oni i tak tego wszystkiego nie czytają bo za dużo tego