Wygrane w konkursach

Jakby co jest gryzak do zgarnięcia. Haczyk taki że trzeba najpierw kupić 2 kosmetyki ale takie rzeczy jak żel do kąpieli zawsze się zużyje :smile:

Widzę, że od 15 października to jest, to ciekawe czy jeszcze jest na stanie :slight_smile:

Ula Grotyńska dodała storkę o tym 2 godziny temu ze do zgarnięcia 100 nagród łącznie a jeszcze tylu komentarzy tam nie ma więc raczej tak. Chyba dlatego że przez tyle czasu im nie zeszły nagrody stwierdzili że ktoś to musi zapromować

Ooo, chyba że tak. To fajnie wtedy warto wziąć w tym udział :smiling_face:

pierwszy raz słyszę o tych kosmetykach! Nawet nie wiedziałam, że fisher price produkuje coś więcej niż zabawki :sweat_smile:

Też nie wiedziałam że mają kosmetyki, jestem w szoku :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Może to od nie dawna jakiegoś czasu bo też wcześniej o tym nie wiedziałam :blush:

Na instagramie na profilu snuza_polska mozna wygrac monitor oddechu i roczny zapas spiworkow natulino :wink:

1 polubienie

@ewelka8990 oo dzięki za info :grinning: Snuza i przypinanie monitora do pampersów mnie jakoś nie przekonuje, mamy w planach Owleta bo wydaje mi się bardziej praktyczna, ale powiem Ci, że te śpiworki są kuszące :sweat_smile::heart_eyes:

1 polubienie

@Wesola95
w temacie monitora to osobiscie mysle podobne jak owlet ale zdecydowanie tansze kolo 600-700 zl i zdecydowanie na dluzej

Mi sie wczoraj udalo wygrac pchacz z little dutch i kalosze od mudme kaloszepoprosze i peleryne mega sie ciesze bo wlasnie szukałam dla córki :slight_smile:

7 polubień

Gratulacje!!! Świetne i wartościowe nagrody!:heart_eyes:
Little dutch ma przepiękne zabawki, zawsze jak je oglądam to się rozpływam :heart_eyes:
A kalosze i pelerynka Idealne na tą naszą polską złota jesień :heart_eyes:

1 polubienie

Jak ktoś z was wygra , to dajcie znać :heart_eyes: @ewelka8990 gratulacje :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Oj tak mielismy kiedys juz kalosze od nich i super sie sprawdzily :wink: a ta pelerynki boska , z błyskotkami na kapturze :face_with_hand_over_mouth:

Gratulacje! :slightly_smiling_face: Little dutch ma super zabaweczki

A jak wygrałaś? Był jakiś na ig konkurs?

Tak byl konkurs na ig :wink:

6 polubień

@ewelka8990 gratulacje! Bardzo fajne nagrody!
Ja ostatnio coś nie mam szczęście, mimo że próbuje coś tam zawsze napisać czy być aktywną.

2 polubienia

Dziekuje :wink: trzeba probowac kiedys sie uda napewno :slight_smile:

Gratulacje ! Ja kilka razy próbowałam na insta ale jeszcze nigdy nie udało mi się nic wygrać. Trzeba mieć naa prawdę szczęście :slight_smile:

2 polubienia