Ooo jaaa , w sam raz na deszcze !
jak Ty ro robisz że wygrywasz , woow
ja tyle razy próbowałam i nic nie wygrywałam ;( a przeróżne konkursy i książeczkowe i zabawkowe i ubrankowe i nic:(
Chyba mam szczescie poprostu czasami losowo wybierany jest zwyciezca a czasami przez komentarz ![]()
Mega super! Gratulacje! Ja muszę zacząć patrzeć na te konkursy na ig bo zawsze omijam te posty ![]()
Ja biorę co jakiś czas udział , i nie wiem czy mam takiego pecha czy coś źle robię ![]()
Super że ci się udało , skąd wy bierzecie tyle szczęścia
gratulacje to już super wygrana
Trzeba w tych konkursach próbować i próbować:) a przede wszystkim o nich wiedzieć:P ale ogolnie czasem jak widzę po 1000 komentarzy to odpuszczam po prostu
Nie tylko Ty, mam to samo
jak widzę 300 komentarzy pod postem konkursowym to omijam
i może to jest właśnie błąd!
moje ulubione to te organizowane przez galerię handlowe - tam bierze udział dość mało osób i naprawdę udało mi się już kilkanaście razy zgarnąć kartę podarunkowa ![]()
Ale to bierzesz udział też na instagramie? Nigdy nie widziałam w galerii u nas takich konkurów. @Kalusia161 ja nawet jak widzę 50 i jedna osoba wygrywa to nie biorę udziału bo wiem , że nie mam szans ![]()
Ja już jak widzę około 50-100 komentarzy i losuja jedna os to już rezygnuje ![]()
Ja też raz wygrałam 100 zł do CCC
a brałam udział 2, więc coś w tym jest
Na Facebooku na profilach głównych danych galerii, często organizują jakieś konkursy żeby coś napisać, albo żeby wrzucić jakieś zdjęcie ![]()
Najczęściej wygrywa 10 osób, a naprawdę mało osób się w to bawi i mało kto bierze udział, trzeba obserwować ![]()
@daga1271 oo widzisz!
Dobry wynik i pyk nowe butki za darmo ![]()
![]()
Mi się udało wygrać 500 zł do optyka, akurat po ciąży będzie jak znalazł na zbadanie wzroku i wybranie okularów.
Oo gratulacje! I to też na Facebooku ?
Dziewczyny a jak weryfikujecie konkursy? Czesto mi sie wyswietla cos na facebooku i z glownego widoko pokazuje np 10 komentarzy a jak w nie wchodze to jest “dodaj pierwszy komentarz” czy jakos tak . I to jest dla mnie wtedy bardzo podejrzane , tak jakby byly kasowane
I mnie też zastawiają niektóre konkursy, w których nie ma wyników. Jak nieraz wezmę w czymś udział to szukam wyników i ich nie ma
Co do weryfikacji konkursów wchodzę na profil główny, patrzę czy nazwa profilu jest poprawnie napisana i czy nie ma literówki, zerkam na liczbe osób które obserwują daną osobę/markę, oraz zerkam na posty i od kiedy profil “żyje” jak jest to nowy profil, albo ma bardzo mało postów - to prawdopodobnie fejk.
Na instagramie już coraz więcej osób i firm ma weryfikację - czyli taki niebieski znaczek obok nazwy konta
no i w takich konkursach nikt nie prosi o niewiadomo jakie dane, wiec tez trzeba byc czujnym co wpisujemy np. w formularzu ![]()
Dodatkowo do każdego legitnego konkursu powinien być załączony regulamin lub wrzucony odnośnik do niego ![]()
Co do komentarzy to jak mam taką sytuację to klikam tak :
Tu gdzie najnowsze i wybieram opcje wszystkie komentarze i jak nadal tych komentarzy nie ma to możliwe że zostały ukryte, albo no właśnie nie do końca wiem dlaczego tak się dzieje - ale ten problem ma wiele osob, nie znalazłam jeszcze na to odpowiedzi
@Mamaem gratulacje, nowe okulary zawsze fajna sprawa ![]()
@Magdallenka0897 czasem jest tak, że firmy ogłaszają wyniki np na story, a story jak wiemy po 24h znika, albo kontaktują się prywatnie w wiadomości. Dlatego też zawsze warto zerknąć w regulamin i zasady przyznawania nagród i daty ich ogłoszenia ![]()
Nie lubię tych konkursów gdzie oglaszają w wiadomsciach prywatnych. Tak naprawde nie wiadomo ile osob takie wiadomości dostaje ![]()
To prawda , duzo to traci na wiarygodnosci
A po czym sprawdzasz czy jest poprawnie napisana? Z tymi księgarzami to ja też tak mam i jest różnie raz widzę raz nie
Dokladnie mam to samo , jak widze profil ktory ma 120 osob obserwujacych to robi konkurs chyba tylko zeby sobie nabic obserwujacych …