Wygrane w konkursach

Mam ten podgrzewacz 7w1 polecam jest świetny od pół roku chodzi u mnie praktycznie 24h :wink: podgrzewam obiadki, sterylizuje, i często korzystamy z utrzymywania temperatury mleczka i bardzo duży plus za pojemność na 2 butelki :+1:

1 polubienie

dziekuje Ci bardzo za podzielenie sie opinia
ja mam podgrzewacz najprostszy maly canpol ale jednak jak mam w czyms innym sterylizować niz woreczki do mikrofali to szukam wlasnei chociaz na 2 butelku conajmniej by np czesci z laktatora zmiescic
z termostatu w sumie to nie takie pilne bo wolałabym jednak na swoim mleku polegac a mm jak juz to dokarmiać wiec samo podgrzanie by wystarczyło

1 polubienie

Też masz opcję rozmrażania więc jeśli będziesz miała zamrożony swój pokarm to zajmie ci chwilkę :wink:

1 polubienie

dobra zaryzykowalam namowilas mnie. zamówiłam :rofl:
zanim przyjdzie itd to w przyszlym tyg bede testowac przy starszym podgrzewanie i jestem ciekawa

Nie będziesz żałować :smiling_face:

1 polubienie

@Patrycjaw25 @Mamamamusia przepraszam dziewczyny nie było mnie tu długo i nie zauważyłam , że nie napisałam gdzie . To jest na Empik foto i jest promocja do północy

Ja mam taki i jest naprawdę super :blush: ogarnia mi już przy drugim dziecku butelki :smile:
@Magdallenka0897 spokojnie :blush: zamówię na mojej stronce od uwolnij kolory tylko jakoś nie mogę się zebrać żeby je ogarnąć :rofl: ale w tym tygodniu bhm chciała załatwić sobie zdjęcia z całego roku :rofl:

1 polubienie

Ostatnio wygralam w konkursie na instagramie i cisza … dziewczyny ktore wygraly rowniez pisaly ze cisza wiec nie wiem czy to nie sciema. …:frowning:

1 polubienie

O kurczę! To starsznie słabo, a co to za firma u której wygrałaś? Moze to jakiś fake?

A napisałaś może pod postem ? I dużo osób wygrało? Czasami może być to oszustwo

A u kogo wygralas?
Miałam tak jakiś czas temu, jak doszło do realizacji zamówienia to w końcu mnie zablokowali i nie dostałam zamówienia🫣

Kolejny konkurs z Niebieskiego Pudelka, na IG.

1 polubienie

Super! A z tych poprzednich konkursów są już wyniki?

Ja to nie mam szczęścia w tym niebieskim pudełku ani na familie.

Ja nigdzie :see_no_evil::see_no_evil: gdziekolwiek biorę już udział to i tajnie wygram

1 polubienie

@Magdallenka0897 musisz zmienić nastawienie.
Ja ostatnio wygrałam paczkę za aktywność na amumu.

Mi dziś akurat przyszła od nich próbka tej pasty

1 polubienie

I co tam od nich dostałaś ? Przyszła już paczuszka do Ciebie ?

Do wygrania był kombinezon welurowy i buciki, czekam na przesyłkę.

Dziewczyny jeśli macie konto w ipko to jak sobie zrobicie usługę place później to robiąc zakupy w smyku za 55 zł dostaniecie zwrot na konto 50 zł.

1 polubienie

Ja nie widzialam. Ale moglo mi coś umknąć :slight_smile: Bralam udział na ich stronie w konkursach na wózek i ten robot.

1 polubienie