Mam ten podgrzewacz 7w1 polecam jest świetny od pół roku chodzi u mnie praktycznie 24h
podgrzewam obiadki, sterylizuje, i często korzystamy z utrzymywania temperatury mleczka i bardzo duży plus za pojemność na 2 butelki ![]()
dziekuje Ci bardzo za podzielenie sie opinia
ja mam podgrzewacz najprostszy maly canpol ale jednak jak mam w czyms innym sterylizować niz woreczki do mikrofali to szukam wlasnei chociaz na 2 butelku conajmniej by np czesci z laktatora zmiescic
z termostatu w sumie to nie takie pilne bo wolałabym jednak na swoim mleku polegac a mm jak juz to dokarmiać wiec samo podgrzanie by wystarczyło
Też masz opcję rozmrażania więc jeśli będziesz miała zamrożony swój pokarm to zajmie ci chwilkę ![]()
dobra zaryzykowalam namowilas mnie. zamówiłam ![]()
zanim przyjdzie itd to w przyszlym tyg bede testowac przy starszym podgrzewanie i jestem ciekawa
@Patrycjaw25 @Mamamamusia przepraszam dziewczyny nie było mnie tu długo i nie zauważyłam , że nie napisałam gdzie . To jest na Empik foto i jest promocja do północy
Ja mam taki i jest naprawdę super
ogarnia mi już przy drugim dziecku butelki ![]()
@Magdallenka0897 spokojnie
zamówię na mojej stronce od uwolnij kolory tylko jakoś nie mogę się zebrać żeby je ogarnąć
ale w tym tygodniu bhm chciała załatwić sobie zdjęcia z całego roku ![]()
Ostatnio wygralam w konkursie na instagramie i cisza … dziewczyny ktore wygraly rowniez pisaly ze cisza wiec nie wiem czy to nie sciema. …![]()
O kurczę! To starsznie słabo, a co to za firma u której wygrałaś? Moze to jakiś fake?
A napisałaś może pod postem ? I dużo osób wygrało? Czasami może być to oszustwo
A u kogo wygralas?
Miałam tak jakiś czas temu, jak doszło do realizacji zamówienia to w końcu mnie zablokowali i nie dostałam zamówienia🫣
Super! A z tych poprzednich konkursów są już wyniki?
Ja to nie mam szczęścia w tym niebieskim pudełku ani na familie.
Ja nigdzie ![]()
gdziekolwiek biorę już udział to i tajnie wygram
@Magdallenka0897 musisz zmienić nastawienie.
Ja ostatnio wygrałam paczkę za aktywność na amumu.
Mi dziś akurat przyszła od nich próbka tej pasty
I co tam od nich dostałaś ? Przyszła już paczuszka do Ciebie ?
Do wygrania był kombinezon welurowy i buciki, czekam na przesyłkę.
Dziewczyny jeśli macie konto w ipko to jak sobie zrobicie usługę place później to robiąc zakupy w smyku za 55 zł dostaniecie zwrot na konto 50 zł.
Ja nie widzialam. Ale moglo mi coś umknąć
Bralam udział na ich stronie w konkursach na wózek i ten robot.