Ale to raz możesz iść nawet jak nie jest Ci po drodze chociażby dla takiego rozeznania…. Chodź mój przed żłobkiem nie chodził do takich miejsc …. Jedynie miał kontakt z dzieciakami siostry czy sąsiadki
Za nami pierwszy dłuższy wyjazd z maluszkiem i muszę wam napisać że jestem mega pozytywnie zaskoczona, naprawdę odpoczęłam
mały w trasie spał jak Aniołek musieliśmy go budzić na wyprostowanie, przebieranie, karmienie
byliśmy przy okazji też we wspaniałym Zoo , akurat nie mam zdjęcia synka - tylko córki ale był tak wpatrzony w pingwiny że nie odrywał wzroku ![]()
A gdzie byliście. Ale fajne pingwiny ![]()
Ale super ![]()
A gdzie to zoo?
@Kalusia161 @AnetteSo Zoo Niredźchaza na Węgrzech
w lepszym nigdy nie byłam! Córka zaliczyła przejażdżkę na wielbłądzie
zwierzątka podzielone na strefy zgodnie z kontynentem
mnóstwo gatunków… pokaz fok, oceanarium
mnie urzekły flamingi ![]()
No marzy mi się że zabiorę dzieciaki na Węgry jeszcze ale to za jakiś czas
@AnetteSo Jeśli lubicie baseny to polecam Ci na Węgrzech jeszcze Aquapark w Debreczynie, super miejscówka dla dzieci 🩵
Uwielbiamy. Mi się marzy Hajduszoboszlo, bo byłam wieki temu No mam nadzieję że będzie fajnie bo powiem ci że jak po 25 latach pojechałam do Miszkolca to mnie trochę rozczarowało
My właśnie byliśmy docelowo w Hajduszoboszlo i wiesz co już tam nie wrócimy
tak jak ty się rozczarowałeś Miszkolc tak my Hajdúszoboszló …. Byliśmy tam ostatnio trzy lata temu i od tamtej pory nic kompletnie się nie zmieniło…. Ale za to ten Aquapark w Debreczynie nas zachwycił jest nowoczesny dla dzieci mnóstwo atrakcji mniej ludzi
i jak wrócimy na Węgry to tylko do Debreczyna, no i do Zoo jak mały podrośnie ![]()
Podobno jest jakaś fajna miejscówka przy Balatonie. Ale spotykam się z różnymi opiniami. Wiadomo co się komu podoba ![]()
![]()
Ooo wow . On ma tak u siebie ? Pięknie . Można wypoczywać
Ja nie byłam w Hajduszibuszlo ale jakoś mnie tam nie ciągnie …. Jakoś mam wrażenie że jest przereklamowane …. Natomiast o Węgrzech myślałam o balatonie. Byłaś kiedyś?
Super że udało wam się odpocząć i że wyjazd wam tak fajnie minął
Akurat tam nie byliśmy jeszcze ale też słyszałam, że super miejscówka do wypoczynku ![]()
No to zobaczymy która będzie pierwsza I da znać.