Wyjazdy wypoczynkowe z dzieckiem

Ale to raz możesz iść nawet jak nie jest Ci po drodze chociażby dla takiego rozeznania…. Chodź mój przed żłobkiem nie chodził do takich miejsc …. Jedynie miał kontakt z dzieciakami siostry czy sąsiadki

Za nami pierwszy dłuższy wyjazd z maluszkiem i muszę wam napisać że jestem mega pozytywnie zaskoczona, naprawdę odpoczęłam :heart: mały w trasie spał jak Aniołek musieliśmy go budzić na wyprostowanie, przebieranie, karmienie :upside_down_face: byliśmy przy okazji też we wspaniałym Zoo , akurat nie mam zdjęcia synka - tylko córki ale był tak wpatrzony w pingwiny że nie odrywał wzroku :upside_down_face:

2 polubienia

A gdzie byliście. Ale fajne pingwiny :penguin:

Ale super :slightly_smiling_face:
A gdzie to zoo?

@Kalusia161 @AnetteSo Zoo Niredźchaza na Węgrzech :upside_down_face: w lepszym nigdy nie byłam! Córka zaliczyła przejażdżkę na wielbłądzie :camel: zwierzątka podzielone na strefy zgodnie z kontynentem :earth_africa: mnóstwo gatunków… pokaz fok, oceanarium :octopus: mnie urzekły flamingi :flamingo:

4 polubienia

No marzy mi się że zabiorę dzieciaki na Węgry jeszcze ale to za jakiś czas

1 polubienie

@AnetteSo Jeśli lubicie baseny to polecam Ci na Węgrzech jeszcze Aquapark w Debreczynie, super miejscówka dla dzieci 🩵

Uwielbiamy. Mi się marzy Hajduszoboszlo, bo byłam wieki temu No mam nadzieję że będzie fajnie bo powiem ci że jak po 25 latach pojechałam do Miszkolca to mnie trochę rozczarowało

1 polubienie

My właśnie byliśmy docelowo w Hajduszoboszlo i wiesz co już tam nie wrócimy :grimacing: tak jak ty się rozczarowałeś Miszkolc tak my Hajdúszoboszló …. Byliśmy tam ostatnio trzy lata temu i od tamtej pory nic kompletnie się nie zmieniło…. Ale za to ten Aquapark w Debreczynie nas zachwycił jest nowoczesny dla dzieci mnóstwo atrakcji mniej ludzi :upside_down_face: i jak wrócimy na Węgry to tylko do Debreczyna, no i do Zoo jak mały podrośnie :heart_eyes:

Podobno jest jakaś fajna miejscówka przy Balatonie. Ale spotykam się z różnymi opiniami. Wiadomo co się komu podoba :wink::wink:

Ooo wow . On ma tak u siebie ? Pięknie . Można wypoczywać

Ja nie byłam w Hajduszibuszlo ale jakoś mnie tam nie ciągnie …. Jakoś mam wrażenie że jest przereklamowane …. Natomiast o Węgrzech myślałam o balatonie. Byłaś kiedyś?

Super że udało wam się odpocząć i że wyjazd wam tak fajnie minął

1 polubienie

Akurat tam nie byliśmy jeszcze ale też słyszałam, że super miejscówka do wypoczynku :heart:

No to zobaczymy która będzie pierwsza I da znać.