@AnetteSo super ściągawka
a za chwilę sezon wyjazdowy się zacznie więc będzie przydatna ![]()
Zapisałam sobie , fajna ściągawka , na przyszłość mi się przyda.
Może dla starszych dzieci jakoś by to przeszło , ale nie dla takich malutkich ![]()
![]()
Ja jak jadę do moich rodziców to biorę dla dzieci połowę apreczki z lekami na wszelki wypadek jak by któreś mi się przeziębiło
i obowiazkowo aspirator.
No aspirator tez biorę ale z leków to tylko pedicetamol
Ja też aspirator zabieram i prawie zawsze włącza mi się muzyczka w torbie ![]()
![]()
po czasie już wiem, że to mój kochany aspirator ![]()
![]()
![]()
![]()
Aspirator to must have …… dla mnie. Zawsze mam ze soba
Eeeee nawet jak idziecie na spacer ![]()
? ![]()
Nie no, na spacer nie ale jak już jadę gdzieś z noclegiem to musi być
O tak my na dłuższy wyjazd tak samo
Aspirator mam teraz taki mniejszy to super się sprawdzi bo mało miejsca zajmie
Jeszcze jak ta pogoda taka zmienna jest to już wogule makabra , ja już mam zatkane zatoki gdzie w lecie to mi się nie zdarzało , a ja zakatarzona chodzę cały czas…![]()
Ja też jak byłam w ciąży to miała wiecznie zatkany nos…… taka przypadłość akurat
Ja teraz to samo zrobiłam bo zawsze było tak, że „chorował” na to czego nie miałam pod reka
2 lata temu nad morzem nie wzielam nebulizatora i co? Oczywiscie zapalenie oskrzelikow
teraz wzielam nebulizator, nebud, sol, plastry, octanisept, paracetamol, termometr, na kaszel i juz nie pamoetam co ale mowie… tym razem mnie nie zaskoczycie ![]()
Haah to jesteś przygotowana na wszystko ![]()
![]()
No haha oczywiscie na szczescie się nie przydało ale wole mieć pod ręką wszystko ![]()
Mam podobnie do Ciebie, z tym ze do apteczki dokladam tez jedna szczoteczke do zebow i mala paste, bo moze nie zawsze ale czesto ktos jej nie ma spakowanej
i Maz nauczyl mnie te stripy na rany pakowac. Jak ich nie mialam zawsze, ale to zawsze gleboko sie czyms przecinal ![]()
To ja też tak zawsze mam , taka mini apteka nie wiadomo nigdy co się przyda .
lubie byc przezorna ![]()
Ja zawsze pakuję leki na gorączkę i krople do nosa dla starszej bo zawsze mi załapie katar jak jesteśmy u moich rodziców…