Anisss a dlaczego tata cie obciął...ja lubię krótkie ale takie które mogę zwiazac
MamaRozaM zazwyczaj chcemy coś czego nie mamy ja już się tyle nakombinowalam w życiu z włosami że mi wystra teraz ani nie farbuje ani nie obcinam
Donive ja zawsze mialam dlugie wlosy ojciec się wkurzał bo miał problem z czesaniem jak musiał kucyka poprawiać jak mama byla w pracy i zawsze mowil wtedy ze mi je obetnie i kiedys stwierdzilam ze nie będę się o te wlosy ciagle bac;) i powiedzialam ze chce je sciac chociaz tego tak naprawdę nie chciałam;/ pamietam ze wtedy hylo mi tak przykro ale probowalam tego nie okazac ;(
Nati racja, ja mam proste a zawsze chciałam kręcone :p a co do cięcia to brak mi odwagi na takie drastyczne :p
ja mam znowu kręcone i często prostuje.. nie nadąży się nad kobiecą osychiką ;)
Aniss jeju to widzę trauma do końca życia :)
Agata Ar widzisz a ja bym chciała kręcone moja bratowa miała takie baranki włosy nie mogłam przeżyć jak poszla na keratynowe prostowanie
Teraz to chociaż jest wyjście bo jest te keratynowe prostowanie które na długi czas się utrzymuje
Dla mnie to podstawa móc związać włosy. Teraz mi je ciut za mocno ścięła jak byłam na 2 wizycie i trochę mi lecą z gumki. Trudno, odrosną :)
To chyba tak jest że te osoby które mają proste chcą kręcone i odwrotnie. Ja mam proste druty i marzą mi się lekko kręcone.
Mazia e tam trauma;) wspomnienie ;) teraz się z tego śmieje ;)
Co do kręconych to prawda śliczne są tak naturalne loczki;)
Madzia dokładnie, nigdy człowiekowi nie dogodzi. Ja mam wlosy ani kręcone ani proste:/ wyprostuje i wyjdę na dwór jak jest taka pogoda jak teraz to zaraz mi się puszą;D
U mnie włosy proste ale jak same wyschną bez suszarki to takie lekkie fale mi się robią i nawet mi się to podoba
Aniss a to dobrze, że to nie jest jednak złe wspomnienie . Ja pamiętam, że jak nam mama podcinała włosy to u siostry był wiecznie płacz :D
Ja pamiętam jak kiedyś moja starsza siostra obcinała włosy wszystkim lalkom i raz obcięła też włosy młodszej siostrze :P dobrze, że mama w porę zareagowała bo i mi by zaraz obcięła
Ja znam takich przypadków gdzie dziewczynka obcięła sobie bądź siostrze włosy naprawdę masę jeden przypadek znam taki gdzie dziewczynka wzięła gdzieś dołapała maszynkę do golenia swojego taty i zgoliła sobie brwi
Roznnet hahaha ale rozpęd;) w jakim zawodzie teraz pracuje ?;) wybrała fryzjerstwo ?;)
Oj za dzieciaka wizyta u fryzjera to zawsze był ryk, bo za krótko :(
Ja też miałam długie ale w weekend dopadł mnie kumpel, który jest fryzjerem i są o wiele krótsze , ale jak mówicie odrosną z czasem
dla mnie pójście do fryzjera to zawsze jest troszkę, a wychodzi za dużo ;/ teraz mam taką babkę, która mnie słucha, ale w tamtym roku jednak mi oszpeciła grzywkę i usłyszałam tylko przepraszam,a mówiłam dokładnie do jakiego miejsca może mi obciąć
Aniss nie, pracuje w przedszkolu :P
Z tymi włosami to u mnie ww rodzinie kilka przypadków ale dziewczynki raczej siebie ciachaly ale do tego stopnia że z pięknych długich włosów fryzury na krótko i płacz