Ja KP a i tak zawsze jak jadę do mamy czy teściowej to biorę laktator. A u teściowej ma podgrzewacz do mleka bo nigdy nie wiem co się przyda.
Ja kupiłam przenośny podgrzewacz z babyono (ktoś na grupie go polecał) i jest super na takie wyjazdy czy wyjścia. Nie stresuję się jak jadę z synkiem do lekarza czy na zakupy bo wiem że w razie czego szybko podgrzeje wodę, no ale przy słoiczkach już się nie sprawdzi
Ale słoiczki są tak sporządzone że można je podgrzać ale też można je zjeść też na zimno i są ok.
Niby tak, ale koleżanki dziecko musiało mieć podgrzane żeby zjeść
w temperaturze pokojowej nie smakowało
Aaaa to inna kwestia
mój właśnie czasem woli zimne niż ciepłe … ale to może być związane z ząbkami ze teraz mu się wyżynają i ciepło go denerwuje
My też mieliśmy kojec. I w sumie mały u mamy do teraz ma w nim drzemki. Taki zwykły bez bajerów nie jest drogi
U nas to samo. Mały musiał mieć podgrzane
My mamy takie krzesło do karmienia z Kinder Kraft, które dość fajnie się składa i do rodziców też takie planujemy za moment dokupić ![]()
Poza tym mamy u jednych jak i u drugich rodziców zostawione zestawy do RD, żeby tych gratów nie wozić ![]()
U moich rodziców mamy klasyczne szczebelkowe łóżeczko
i tesciow nie nocujemy więc nie
ale mieliśmy takie małe turystyczne tam, ale już jest za małe ![]()
Ale i jednych i drugich mamy też matę piankową, trochę zabawek ![]()
Resztę wozimy ![]()
Ja jeszcze mam u teściowej poduchę do karmienia i kokon ![]()
Też mieliśmy turystyczne , najbardziej wygodne i praktycznie
Jej pamietam jak 7 lat temu na takich ala materacach spałam w szpitalu na podłodze jak córka mi chorowała…
zimą na płytkach taki materac tylko cieńki od tego co wstawiłaś ![]()
@Mamii oo takie krzesełka na vintedzie multum sprzedają można w swoetnym stanie za niewielkie pieniądze kupić super sprawa ![]()
Na pewno łóżeczko turystyczne się przyda
Moja siostra ma łóżeczko turystyczne i jest fajne. Szybko się składa i rozkłada i czasem nawet wozi je do rodziców. Jest naprawdę wygodne.
Nie wiem czy nie lepiej poszukać w swojej okolicy na FB na śmieciarce albo właśnie grupie typu wymienię za lub marketplace.
Na Vinted znajdziesz tylko co z wysyłką
No można poszukać ale ja na przykład znalazłam jak sprzedawali krzesełko na vintedzie i to koło mnie dwie wsie dalej także też można poszukać z swojej okolicy .
Na olx też dużo rzeczy znalazłam dla dzieci z okolicy takie właśnie wielko gabarytowe których przesyłka niekalkulowała by się.
Ja bardzo dużo rzeczy pozyskuje właśnie na grupach oddam za darmo wolną fb, zresztą sama też oddaje swoje rzeczy