@Hedwiga uśmiałam się
to ja dinozaur nr 2 ![]()
ale tak jak pisze @ironiczniepateyczna liczy się wiek umysłu i tego się trzymajmy ![]()
![]()
Umyslowo to ja mam z 18, tylko tiktoka i influencerow nie ogarniam za bardzo
Gdyby nie to forum nie wiedzialabym kto to Andziaks:joy:
Ja o Andziaks dowiedziałam się dopiero jak zaczęło być głośno o tym że dodała poród na YouTube
Ja tak miałam gdy pierwszy raz zostawiłam córke u teściowej na noc bo szlismy na urodziny mojego kuzyna
Co chwile dzwoniłam i sie pytałam jak mała
Ale jakos darismy rade
Ja o niej slyszalam dawno dawno temu , jeszcze zanim miala dzieci , ale nigdy jakos szczegolnie nie sledzilam jej zycia , po prostu nie moje klimaty . Wiecej dowiedzialam sie z materialu Gimpera o sharentingu , i wtedy zaczela wyskakiwac mi nawet z lodowki ![]()
A to afera , bo ktos zgldradzil plec jej dziecka szybciej niz oni , a to porod , a to tajemnica imienia i domysły , a to obstawianie przez innych influ jakie imie dadza ![]()
i to wszytsko pomimo tego , ze nigdy nie wpisalam jej pseudonimu w wyszukiwarke ![]()
Mi zawsze sie pokazywało na swieta jak kupuje te wielkie ozdoby za pare tysiecy złotych ![]()
@Paula54555 a ja dopiero jak zaszła w ciążę, bo nam się mniej więcej pokrył czas ciążowy i jak przeglądałam jakieś wątki związane z ciążą to mi ona wyskoczyła ![]()
A to właśnie też słyszałam!
ale nigdy nie patrzyłam nawet kto to
Ja się zastanawiam czy ktoś jeszcze nagrywa vlogi oprócz niej? Bo ona od tylu lat i ciągle jest oglądana
Ja o niej tez przeczytalam dopiero tutaj na forum ![]()
Jak o wielu nowinkach ![]()