Wyrzuty sumienia

@Hedwiga uśmiałam się :rofl: to ja dinozaur nr 2 :t_rex::sauropod: ale tak jak pisze @ironiczniepateyczna liczy się wiek umysłu i tego się trzymajmy :yum::crazy_face:

3 polubienia

Umyslowo to ja mam z 18, tylko tiktoka i influencerow nie ogarniam za bardzo :joy: Gdyby nie to forum nie wiedzialabym kto to Andziaks​:joy:

1 polubienie

Ja o Andziaks dowiedziałam się dopiero jak zaczęło być głośno o tym że dodała poród na YouTube

1 polubienie

Ja tak miałam gdy pierwszy raz zostawiłam córke u teściowej na noc bo szlismy na urodziny mojego kuzyna
Co chwile dzwoniłam i sie pytałam jak mała
Ale jakos darismy rade

1 polubienie

Ja o niej slyszalam dawno dawno temu , jeszcze zanim miala dzieci , ale nigdy jakos szczegolnie nie sledzilam jej zycia , po prostu nie moje klimaty . Wiecej dowiedzialam sie z materialu Gimpera o sharentingu , i wtedy zaczela wyskakiwac mi nawet z lodowki :face_with_peeking_eye::roll_eyes: A to afera , bo ktos zgldradzil plec jej dziecka szybciej niz oni , a to porod , a to tajemnica imienia i domysły , a to obstawianie przez innych influ jakie imie dadza :see_no_evil::rofl: i to wszytsko pomimo tego , ze nigdy nie wpisalam jej pseudonimu w wyszukiwarke :rofl:

Mi zawsze sie pokazywało na swieta jak kupuje te wielkie ozdoby za pare tysiecy złotych :rofl:

@Paula54555 a ja dopiero jak zaszła w ciążę, bo nam się mniej więcej pokrył czas ciążowy i jak przeglądałam jakieś wątki związane z ciążą to mi ona wyskoczyła :stuck_out_tongue_winking_eye:

A to właśnie też słyszałam! :joy: ale nigdy nie patrzyłam nawet kto to

Ja się zastanawiam czy ktoś jeszcze nagrywa vlogi oprócz niej? Bo ona od tylu lat i ciągle jest oglądana

Ja o niej tez przeczytalam dopiero tutaj na forum :grin:
Jak o wielu nowinkach :stuck_out_tongue_winking_eye: