Zabawka do kąpieli - piankowe ABC

Dzień dobry,

szukam dla córki (z małym wyprzedzeniem :)) literek i cyferek z pianki do wanny. Drogie Mamy Canpolu, przejrzałam ofertę Waszej firmy i niestety takich nie znalazłam. W sprzedaży jest dostępnych kilka modeli innych firm, ale przeważnie są to zabawki sprowadzane. Nie znalazłam na nich również odpowiednich atestów. Proszę mi powiedzieć czy bierzecie pod uwagę wprowadzenie takiego nowego produktu do Waszej oferty? Myślę, że cieszyłby się on popularnością wśród mam, ponieważ taki alfabet i cyferki świetnie nadają się do zabawy w czasie kąpieli (te dostępne na rynku przyczepiają się do wanny), uczą dziecko w formie zabawy literek oraz kolorów.

Ja polecam takie rzeczy tez mozna znalesc na ebabystuff.pl

To ja w temacie podpowiem czego nie polecam do kapieli dla maluszkow - gumowe zwierzatka, kaczuszki itp z dziurka… Kiedy dostanie sie tam woda, pod wplywem wilgoci i ciepla tworzy sie plesn… I ta dziurka wydostaje sie na zewnatrz podczas kapieli. Osuszenie nie do konca pomaga, poniewaz odrobina wody zawsze sie znajdzie.
Ewentualny sposob na uratowanie takiej zabawki jest zaklejenie dziurki klejem na goraca zaraz po zakupie.

A niestety ciężko znaleźć kaczuszkę kapielowa bez dziurki.

Emmka są kaczuszki gumowe bez dziurki tylko koszt jest kolosalny bo 30 zł za 5 szt w smyku jakiś czas temu były.

Mama gratki polecam łódki do kąpieli

Aisa, mam łódki. Zabawki bez dziurek też są, ale świetny byłby kolorowy, miękki, przylepny do wanny alfabet

Łódki mam z Canpol babies, zestaw 3 (czerwona, zielona i niebieska).
Na pewno ciężko znaleźć takie kaczuszki czy inne zwierzątka bez dziurki, większość jest jednak z dziurką.