Wystarczy balona przywiązać do rączki dziecka i już nie odleci.
ostatnio robią jakieś trefne…kupiłam na festynach różne i ten hel uchodzi w 2 dni:(
Teraz jest na rynku tyle zabawek że nawet dorosły ma problem z wybraniem czegokolwiek…a dziecko w sumie cieszy się z najmniejszego drobiazgu
tak dziecku jest obojętne byle coś dostało, to dorośli bardziej wymyślają
no ale też trudno znaleść dziecku coś czego jeszcze niema bo dzieci w tych czasach maja juz wszystko
Ja ostatnio kupiłam całkiem przypadkowo od handlarza ulicznego takiego zwykłego krokodylka który po nakręceniu pływał w wodzie, taka zabawka z dzieciństwa mojego. Podarowałam ją synkowi brata ( 4 letniemu) i ku mojemu zdziwieniu mały strasznie się cieszył , nalał wodę do miski i bawił się tym krokodylkiem 3 godziny.
Czasami nie warto kombinować tylko dać dziecku zwykłą zabawkę
Ja chce kupic synkowi pchacz
my mamy pchacz i naprawdę jest to świetna zabawka
my mieliśmy pchacza był dobry do czasu potem mąż kupił samochód duży do ciągania
moja uwielbia pchacz i ma jeszcze taką kaczkę na patyku
karuzele i maty jak dla nas teraz
moja córcia ma juz 2 pchacze na patyku i uwielbia z nimi chodzic tak samo jak z pieskiem którego sie ciągnie a on szczeka
chyba w tym okresie jest niezastapiona mata edukacyjna
my mamy 2 pczacze na patyku i pieska którego sie ciagnie za sznureczek a on szczeka, córka uwielbia sie bardzo nimi bawic
Dzieci lubią zabaweczki na sznureczkach. Gdy je ciągną cieszą się że zabaweczka idzie za nimi.
Najczęściej w tym okresie wykorzystywana jest mata edukacyjna
Ja przywiązywałam również do łóżeczka grzechotki od wózka. Również była to super zabawa.
Karuzela z pozytywką również sie super sprawdzała.
Fajne są pozytywki i oczywiście wszystko co bez problemu dziecko może chwycić w dłoń i jest lekkie
Teraz jest tyle przeróżnych zabaweczek edukacyjnych , że czasem cieżko jest coś wybrać.