Super pomysły na pewno wypróbuję zrobić kule z folii aluminiowej i przywiązać do karuzeli
Wszystkie mamy wiedzą, że zabawki ze sklepów sa drogie, szybko sie maluchom nudzą i żal się ich pozbyć, kiedy dziecko traci na nie ochotę. Czasem warto zrobić coś samemu z materiałów, które kosztują niewiele, a kiedy dzieci się tym znudzą, po prostu bez żalu wyrzucić. Polecam kilka takich zabawek.
te kule to świetny pomysł , na pewno gdy ur sie kolejne malenstwo zrobie takie , folia aluminiowa na pewno przyciagnie uwage malucha.
szkoda ze to zabawki tylko dla starszych dzieci bo dla maluszka to tylko grzechotka
Kolorowe skarpetki można wypełnić grochem lub ryżem i zawiesic też na pałąk.
Naprawde fajne pomysły , musza jakaś sama zrobic zabaweczkę
trzeba być kreatywnym i troszke pomyśleć a pomysłów jest całe mnustwo
dzieci też lubią bardzo zabawe wspólną np z mamą plastyczną
strasza córka teraz w szkole robiła mase solną i robili sewrduszka jak stwardniały malowali je a my wdomu robiliśmy bałwanki z niej świtnie wyszły
No własnie przynjamniej pewne że polskie zrobione naszymi wspaniałymi rekoma, ja zrobiłam już sporo i dzieciaki najbardziej je uwielbiają
my z masy solnej jeszcze nie próbowaliśmy ale za to synek uwielbia lepić z modeliny
my aniołki z masy solnej kolorowej robilismy i nad lozeczkiem synka wisza i drugi czeka na malude
teraz gdzie sie nie popatrzy wszystko jest chińskie i to nawet dobre marki
nawet "oryginały"są chińskie
ja ostatnio potrzebowałam paste do zebów biała najtańsza do malowania na plastyke i też bylo made in china
hehe , to nieźle. chyba rzadko kiedy spotkamy made in cokolwiek niżeli china
Nie ma sensu wspierać Chin,lepiej robić samemu co można
Takie zabawy gdzie wspólnie robimy zabawki są bardzo fajne bo wspierają kreatywność i pomysłowość u dziecka, a do tego wspólny czas na robieniu jest naprawdę cenny i dla mamy i dla dziecka.
pomysł fajny sam w sobie
teraz jest tyle zabawek do wyboru ze czasami niewiadomo co wybrać