Z nadejściem wiosny wszyscy rodzice i szczęśliwi posiadacze przydomowych ogródków rozmyślają jak urozmaicić dziecku możliwość spędzenia czasu na powietrzu. Producenci prześcigają się w pomysłach kolorowych zabawek ogrodowych i przeróżnych gadżetów dziecięcych umilających maluchowi czas.
my w ogórdku mamy piaskownicę, basenik pewnie też rozłożymi i przymierzamy się do zakupu drewnianego palcu zbaw, ze zjeżdżalnia i huśtawka
U nas tatuś ma już w planach budowę placu zabaw
My mieszkamy w bloku, ale uwielbiamy zabawki z placu zabaw
ehhh my tez w bloku - chcialabym miec ogrodek… gdybym jeszcze mieszkala na parterze to moze moze… ale niestety
dobrze, ze w poblizu mamy parki, skwerki i ogrod Jordanowski ![]()
ja tez mieszkam w bloku, ale na osiedlu jest super plac zabaw, więc jak corcia dorośnie to będziemy jego stałymi bywalcami
My też w bloku mieszkamy ale plac zabaw mamy fajny. Ale rodzice mieszkaja na wsi więc zawsze tam bedzie mozna nadrobić zabawy.
oj a ja mam tate który ma działke blisko nas, tak więc też super pole do popisu ![]()
my mamy w ogródku piaskownice, domek ze zjeżdżalnią i konika na sprężynie
Fajnie jak sie mieszka w domku i można sw\tworzyć dziecku fajny ogród pełny zabawek. niestety gdy ktoś mieszka w bloku takiej atrakcji nie może sam stworzyć. Wtedy jest zmuszony do placów zabaw ale publicznych.
ale są plusy takich placów zabaw, bo dziecko bawi się z innymi dziećmi
Zgadzam się Kajeczka dlatego jeśli ktoś ma własny plac zabaw,fajnie przy okazji spacerku zajrzeć na osiedlowy plac
To fakt dziecko ma towarzystwo do zabawy, ale wlasna trampolina czy piaskownica to duży plus.
my jak mamy okazję to chodzimy na plac zabaw ale mamy dość daleko a do córeczki inne dzieci też przychodzą się bawić
ja polecam taczkę plastikowa jest super i wyrabia zmysł równowagi
myślę, że taczka jest bardzo fajnym pomysłem lecz nadaje się on gdy ma się własne podwórko.
taczki też mamy czasem lalki w niej jeżdżą ![]()
To są taczki, które dziewczynki mogą używać jako wózka dla lalek, jak widać w poniższym przykładzie.
Sa tez takie wózki drewniane w starym stylu - tzw Drewniaczek. dziecko w nim jeżdzi, może wozić lalki itp. ![]()
Te drewniane wózeczki są świetne. Dają dziecią masę zabawy.