Zastanawiasz się, dlaczego warto z niemowlakiem iść na basen? Ja też się zastanawiałam, zanim wybrałam zajęcia, na które mogłam chodzić z moją, wtedy sześciomiesięczną, córeczką. Poczytałam, popytałam (dzwoniłam na różne pływalnie), konsultowałam pomysł (z lekarzami). Po tak wnikliwym wywiadzie nie miałam wątpliwości, że zajęcia na basenie to coś dla mnie i mojego ruchliwego szkraba.
my ciągle wybieramy sie na basen i wybrać nie możemy bardz nad tym ubolewam:( Ale na pewno skorzystam z porady by oswoić synka z tak dużą ilościa wody
ja tez bardzo chcę się z córcią wybrać na basen:)ale potrzebny mi do tego mój mąż bo ja za bardzo bym się bała:/ a nie chce przekazywać złej energii dziecku:/
my juz bylismy zabawa jest super malej wystarczylo tylko ze jest woda miala kilka zabawek kolo do plywania oraz rekawki na raczki ale najbardziej podoba jej sie takie delikatne powiedzmy podrzucanie w wodzie
Moja Martyna uwielbia wodę, zamierzamy w najbliższym czasie wybrac sie na basen.
My bardzo byśmy chcieli jechać z niunią,ale u Nas nie ma basenu dla dzieci,aczkolwiek Nasza znajoma jeździ ze swoją córką pół roku starszą od Naszej Marysi i mówi,że One siedzą w brodziku.
a my i w tamtym i w tym roku czesto bywalismy na basenie, wiem ze teraz bedzie juz ciezko z pogoda…ale sa jeszcze baseny kryte:P:P
mały uwilbia wode:)… a sprzet ma do tego pierwsza klasa, koło, i rekawki i kapoczek, a jak sie upre mam materac na ktorym moze siedziec zamisat karimaty:)
ja mam taki fajny fotel duchany na basen ale mala jest narazie jeszcze za mala zeby mogla w min siedziec na basenie
Kinga kapiele lubi. Wiec tez myslimy o wycieczce w niedlugim czasie na basen.
Moja niunia też bardzo uwielbia kąpiele i bardzo bym chciała iść z nią na basen. W sumie ma swoje dwa,ale niestety pogoda w tym roku Nas nie rozpieszcza.
Arkadiusz też lubi sie kąpać i mąż tez planuje zabrać go na basen, ale co mama będzie robiła w tym czasie no cóz
ja puki co sama bym musiała sie nauczyc pływac najpierw zeby z dzieckiem isc
my z mala sie wybieramy na basen jak tylko moj wroci pojedziemy do aqlaparku u nas super tam jest duzo basenow przeznaczonych tez dla maluszkow i duzo zjezdzalni a mala lubi zjezdzac oczywiscie ze mna albo z tata na kolanach
my chodzimy do takiego malenkiego brodzika dla dzieci takich wlasnie niemowlakow i tam kazde sobie macha nozkami w wodzie albo ciapie raczkami i duzo smiechu jest bo takie maluszki sie ochlapuja
moja mala tez uwielia zabawe w wodzie,ale niestety pogoda okropna:( a chodzicie na baseny specjalne dla maluszkow, czy nie ma to znaczenia??
mazi jest znaczenie jaka woda bo w normalnych basenach jest chlorowana a dla maluchów sa specjalne bez zadnych cudów i chlorów no tylko taki basen specjalny unas przynajmniej kosztuje
Oska ja myslalam o jakiejs nauce plywania. Na nauke nigdy nie jest za pozno…
ja mam nadzieje ze moje male kochanie tak mocno polubi plywanie jak ja ale to jeszcze dluga droga przed nia nic na sile nie bede robic jak polubi to bedzie sobie plywac
Myślałam żeby z mała zacząć chodzić na basen taki specjalnie dla dzieci tylko troszkę to kosztuje a zima zapasem więc myślę że przełożę to na wiosnę zobaczymy czy pływanie w basenie spodoba jej się tak bardzo jak kąpiel w brodziku. Mam nadzieję że tak ale nic na siłę
Barka, ale ja sie boje wody w zeszłym roku jak mąż mnie uczył pływać jak byliśmy nad jeziorem to zrobiłam w wodzie taką scene że się ludzie zbiegli tak głośno krzyczałam że się boję