już w przyszłe święta Wielkanocne będziemy mogli wykorzystać te zabawy
Jak zaangażować maluszka w przygotowania do Świąt Wielkanocnych? Poznaj pomysły na zabawy z dzieckiem, które umilą mu oczekiwanie na Wielkanoc.
całkiem fajne zabawy mój synek jest jeszcze za mały na nie ale za rok kto wie:)
moj rowniez jest za malutki na takie zabawy ale mysle ze na nastepny rok napewno
My podobnie w przyszłe święta na pewno jakieś jajko pomalujemy
moja córka miała niezłą radochę z paplania się w farbkach
ja takie zabawy też zorganzuje synkowi w przyszłym roku:)
U nas w Wielkanoc jest radocha z szukania prezentów od zajaca
u nas jeszcze nie ma takiej radochy z prezentow od zajaczka maluch jest za maly by rozumial co to prezenty …zajaczek itp.
moja córka uwielbia robić pisanki pozatym pomaga mi w pieczeniu ciast
my w tym roku po raz pierwszy z corka spedzalismy swieta i z zaciekawieniem patrzyla jak sie stroi koszyk
Moja córka z zaciekawieniem w kościele obserwowała wszystkich ludzi i koszyczki które kładli do poświęcenia.
u nas nie ma tradycji prezentów od zajączka a w kościele z koszyczkiem byliśmy pierwszy raz:)
u nas na Wielkanoc dzieci dostają od zajączka prezenty, ale są to najczęściej jakieś słodycze, nie drogie zabawki
u nas nie ma tradycji prezentów od zajączka …na te święta córcia jeszcze za malutka ale na następne myślę że dziarsko będzie niosła swój koszyczek do poświęcenia
Gdy dzieci są małe to z chęciom niosa koszyczek do poświecenia. Jak podrosną to juz bywa różnie. Czasem podchodzą że idą bo muszą.
Mój synek ma 2 latka i w tym roku chętnie szedł z koszyczkiem.
ja niestey byłam sam z koszyczkiem bo moje dziewczyny zaczeły chorowac na ospę
u nas koszyczki musiał być 2 bo była awantura.
u nas jeden koszyczek byl