Zabieranie dzieci na imprezy okolicznościowe -tak czy nie?

Słuchaj jest dobrze. Dziś przyszła lekarka i uszy czyste (mają refleks) i gardło też jest w w porządku więc odetchnęłam. Pomógł też steryd do nosa i ibufen. Jedynie co ma to jeszcze wydzielinę w dolnych drogach oddechowych i ma inhalacje która pomoże mu odkrztusić to i syropek. Takze w czwartek idzie do żłobka :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye::thinking:

Dzieki za zainteresowanie

1 polubienie

Kurcze oby mu się już nie przyplątało nic przez co najmniej pół roku :flushed::flushed: lubi się piernik inhalować ?

Chętnie robi inhalacje ? Dobrze że już jest x nim dobrze i się nie męczy bobas

To zależy …. Wczoraj inhalowałam to łącz był i wyrywanie się więc odpuściłam. Dziś mu puściłam Teletubisie i o dziwo wytrzymał 8 min więc jest spoko … jest sposób

1 polubienie

Ja też mama nadzieję, że ten rok będzie łaskawszy, jeśli chodzi o choroby i nie będę do Przychodni chodzić jak do pracy xd

Tego ci życzę i sobie też bo takie choroby to wybicie totalnie z rytmu dnia, zmęczenie i osłabienie dla maluszków. Nic dobrego

1 polubienie

Oczywiście jak najmniej chorób dla naszych pociech

1 polubienie

Też tego nie lubię… ciemno , zimno … ja chcę z powrotem wiosnę

A ja się tak nie mogę doczekać świąt ! :face_holding_back_tears::heart_eyes:

A to ja też , i pieczenie pierników :speak_no_evil:

Pierwsze święta w 3 :face_holding_back_tears: w sumie większości z Was :heart_eyes::heart:

1 polubienie

Tak ja się nie mogę doczekać tych świąt i tego klimatu :wink: i pierwsza choinka w nowym mieszkaniu

2 polubienia

Ooo to jeszcze lepiej ! Pierwsze święta na swoim i z maluchem :heart_eyes::face_holding_back_tears: ja mam nadzieję że za 4 lata też będę na swoim :crossed_fingers:t2:

1 polubienie

U mnie w tym roku będą drugie :face_with_peeking_eye: ale pierwsze jak biega już

Dokładnie wiec mega nie mogę się doczekać. I muszę kupić bombki, lampki itd

1 polubienie

Takie już bardziej świadome :face_holding_back_tears::heart_eyes:
@Paulina.K to patrz za nimi teraz bo na pewno kupisz taniej niż w sezonie

1 polubienie

Ja ogolnie kochan swieta :heart_eyes: i nie tez nie moge sie doczekac . To beda nasze 2 wspolne swieta , ale teraz gdy jestem mamą ciesze sie na ten czas jeszcze bardziej i juz czuje ekscytacje na wszytskie nadcjodzace atrakcje . Wioska elfow , kalendarze adwentowe , sesje swiateczne , zywa szopka , jarmark bożonarodzeniowy jeeeej juz w glowie mi gra “coraz bliżej swieta” :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Tak powinnam zrobić ale nie wiem jeszcze w jaką kolorystykę chce iść :smiley:

Ja polecam ciepłe światło lampek :sweat_smile: :face_holding_back_tears: u mnie jest srebrno złota, i mam taką na pniu tą choinkę Ale jak się przeprowadzę do domu to tam kupuje taką wielką i chce ją w kolorze srebno czerwonym !:heart_eyes:

1 polubienie

Święta w grudniu mają swój niepowtarzalny charakter i to że się wcześniej zaczynają te przygotowania to jakoś ten klimat świąteczny się trzyma dłużej na serduchu