Zachcianki – najdziwniejsze połączenia smaków

Na również miałam i mam fazy - był ser biały, parówki, rzodkiewka z Almette itd :rofl::sunglasses:

Ja miałam fazę na ser biały i jadłam więcej niż zwykle … ale w ogóle nie miała fazy na kiszone ogórki czy kapustę albo na śledzie :partying_face:

@Mamuska357
Na te „słynne” produkty czy ten połączenia też fazy nie było :sunglasses::rofl:

1 polubienie

No właśnie, u mnie to nawet wręcz przeciwnie …. Nie miałam w ogóle ochoty na ogórki czy śledzie :face_with_peeking_eye:

U mnie to głównie była faza na kisiel ile ja tego zjadłam :crazy_face:

1 polubienie

Ja miałam fazę na sushi wręcz trzeci dzień jadłam sushi

1 polubienie

W ciąży ? Ale pewnie nie jadłaś bo nie można surowych ryb :upside_down_face:

Wiesz co i jadłam sushi z awokado i mój ulubiony to był z pieczonym łososiem

Oo a ja nawet nie zjadłam ani jednego :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

@AnetteSo
Faza sushi u mnie trwała przed ciążą i trwa w ciąży :heart: Osobiście nie lubię sushi z surową rybą, więc zawsze wybieram opcję pieczone lub vege :cherry_blossom::herb:

1 polubienie

Rozumiem. No takie to można :smiling_face: Mnie najbardziej brakowało sera parmezan czy gran padano bo uwielbiam do makaronów :upside_down_face:

1 polubienie

Ja tak samo miałam z tym bardzo duży problem. A jeszcze byłam na diecie pudełkowej więc musiałam naprawdę bardzo pilnować składu czy mogę czy nie mogę jeść

Ale pudełkowa ciążowa miałaś?

Zwykłą to co zawsze tyle że wybierałam rozszerzone menu i z 6 posiłków wybierałam to co mi pasuje

Ja to nawet nigdy nie jadłam sushi :sweat_smile::crazy_face:

Ja raz zjadłam i mi nie zasmakowało i więcej nie próbowałam a mojego chłopakowi tez nie smakuje więc jakoś nawet nie próbowaliśmy więcej . A krewetki lubicie ?

@Magdallenka0897
Ja wszystkie tzn robaczki z morza uwielbiam :heart_eyes: Od krewetek przez małże, kalmary, po ośmiornice :octopus: Zawsze odliczam do wczasów, kiedy będę mogła zjeść te najlepsze (niestety w półce ciężko o dobre owoce morza) :sunny::palm_tree::desert_island:

1 polubienie

Ja uwielbiam sushi :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: a w ciąży też nie mogłam jeść

@AnetteSo ja kiedyś też bym spróbowała i mężowi wzięła ale ceny mnie przerażają miesięczne za to

2 polubienia

Ja uwielbiam krewetki, mój mąż też lubi, tylko wiadomo najlepsze są na wakacjach nie w Polsce. Ale normalnie też kupuje i w Biedronce też czasami to zawsze trochę zaspokaja ochotę,

1 polubienie

Ja uwielbiam krewetki na masełku i z czosnkiem :yum::yum::yum:

1 polubienie