Na również miałam i mam fazy - był ser biały, parówki, rzodkiewka z Almette itd ![]()
![]()
Ja miałam fazę na ser biały i jadłam więcej niż zwykle … ale w ogóle nie miała fazy na kiszone ogórki czy kapustę albo na śledzie ![]()
@Mamuska357
Na te „słynne” produkty czy ten połączenia też fazy nie było ![]()
![]()
No właśnie, u mnie to nawet wręcz przeciwnie …. Nie miałam w ogóle ochoty na ogórki czy śledzie ![]()
U mnie to głównie była faza na kisiel ile ja tego zjadłam ![]()
Ja miałam fazę na sushi wręcz trzeci dzień jadłam sushi
W ciąży ? Ale pewnie nie jadłaś bo nie można surowych ryb ![]()
Wiesz co i jadłam sushi z awokado i mój ulubiony to był z pieczonym łososiem
Oo a ja nawet nie zjadłam ani jednego ![]()
![]()
![]()
@AnetteSo
Faza sushi u mnie trwała przed ciążą i trwa w ciąży
Osobiście nie lubię sushi z surową rybą, więc zawsze wybieram opcję pieczone lub vege ![]()
![]()
Rozumiem. No takie to można
Mnie najbardziej brakowało sera parmezan czy gran padano bo uwielbiam do makaronów ![]()
Ja tak samo miałam z tym bardzo duży problem. A jeszcze byłam na diecie pudełkowej więc musiałam naprawdę bardzo pilnować składu czy mogę czy nie mogę jeść
Ale pudełkowa ciążowa miałaś?
Zwykłą to co zawsze tyle że wybierałam rozszerzone menu i z 6 posiłków wybierałam to co mi pasuje
Ja to nawet nigdy nie jadłam sushi ![]()
![]()
Ja raz zjadłam i mi nie zasmakowało i więcej nie próbowałam a mojego chłopakowi tez nie smakuje więc jakoś nawet nie próbowaliśmy więcej . A krewetki lubicie ?
@Magdallenka0897
Ja wszystkie tzn robaczki z morza uwielbiam
Od krewetek przez małże, kalmary, po ośmiornice
Zawsze odliczam do wczasów, kiedy będę mogła zjeść te najlepsze (niestety w półce ciężko o dobre owoce morza) ![]()
![]()
![]()
Ja uwielbiam sushi ![]()
a w ciąży też nie mogłam jeść
@AnetteSo ja kiedyś też bym spróbowała i mężowi wzięła ale ceny mnie przerażają miesięczne za to
Ja uwielbiam krewetki, mój mąż też lubi, tylko wiadomo najlepsze są na wakacjach nie w Polsce. Ale normalnie też kupuje i w Biedronce też czasami to zawsze trochę zaspokaja ochotę,
Ja uwielbiam krewetki na masełku i z czosnkiem ![]()
![]()
![]()