Oliwka jest bardzo dobra
Żylaków na szczęście nie mam ![]()
Nieczęsto mąż masował i teraz też masuje stopy
w ciazy wogole nie mozna brac goracych kapieli bo mozna poronic
czasem urządzałam sobie domowe spa
Nie mam tego problemu na szczęście ![]()
Ja mam na bieżąco stopy kremowane przez mojego mężczyznę ![]()
moczenie stopek w soli
Chłodna woda bardzo pomaga i położenie nóg troszkę wyżej
moje stopy w ciąży wyglądały okropnie. Wiadomo ze przez brzuszek pielęgnacja jest utrudniona. Dodatkowo urosły prawie o 2 rozmiary- niestety juz rok po porodzie i nie zmalały więc chyba takie już zostaną:(
Moczyłam stopy w wodzie z solą bocheńską badź iwonicką i trzymałam je deko wyżej by odpoczywały
mi pomagało moc zenie w chłodnej wodzie, odpowiednie nawodnienie, unoszenie nóg nieco wyżej -na poduszkach
A co polecicie na jesień i zimę?
Kupiłam 2 rozmiary większe buty Ala sportowe Ala adidasy. Klapki na oddział kupiłam kilka dni przed pójsciem tam (wcześniej w razie czego inne czekały) ostatecznie 4 rozmiary większe Zerknij sobie tutaj;
https://lamanti.pl/kategoria/klapki/
Na miejscu znajdziesz spory wybór dobrych klapeczek. A aktualnie mają dobre wyprzedaże
Przy puchnących stopach to ja bym postawiała na jakieś miękkie buty, na płaskiej podeszwie z szerokim czubkiem, a do szpitala po prostu jakieś szersze zwykłe większe o rozmiar albo i nawet kilka klapki
No i ja osobiście postawiałabym na coś taniego bo szkoda by mi było wywalać kasę na buty które nie będą na długo jakiś śniegowców albo botków szukałabym w miejscowych outletach ![]()
@Wesola95 mi wlasnie było szkoda
a polecane sniegowce z sinsay wydawaly mi sie za ciezkie i dac kolo stowy i nie chodzic bylo mi szkoda
online zamowilam za 30kilka zl i jak znalazl będzie na spacery i wyjście po porodzie ![]()