Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego

Drogie mamy, informujemy, że zgodnie z regulaminem forum Canpol babies oraz programu testowania produktów (link do regulaminu: https://canpolbabies.com/regulamin-forum-internetowego-canpol-babies-oraz-programu-testowania-produktow ) obowiązuje całkowity ZAKAZ SPRZEDAŻY produktów z programu testowego.

Prosimy o niezwłoczne usunięcie wszystkich ofert sprzedażowych z produktami Canpol babies otrzymanymi w ramach programu testowego. Dalsza sprzedaż produktów będzie wiązała się z banem i brakiem możliwości brania udziału w programie testowym w przyszłości.

Redakcja forum Canpol babies :raised_hands:

18 polubień

Oooooo proszę :slight_smile:
Niezły sposób na dodatkowy zarobek :expressionless::expressionless::expressionless::expressionless:

2 polubienia

Mega niefajnie, że niektórzy są tu po to aby zarobić :frowning: przecież wszystke rzeczy co dostaje się na forum moźna wykorzystać (gdy faktycznie ma się dzieci) :weary:

2 polubienia

Niektórzy to naprawdę nie mają co robić :confused: jak mają ich za dużo to mogą się zrzec nagrody a nie szukać dodatkowych funduszy

2 polubienia

Takie zachowanie jest bardzo nie fair … po to sa testy aby byly rzetelne opinie . Bardzo to przykre , ze sa osoby , ktore wykorzytsuja produkty z testow aby zarobic . Mam nadzieje jednak , ze nie ma tutaj takich osob

1 polubienie

Coraz " lepiej, ciekawiej" zaczyna się robić na forum :no_mouth::no_mouth::no_mouth:

Szkoda, że przez takie sytuacje cierpi idea całego programu. Trochę słabe, że niektórzy traktują testowanie jak okazję do sprzedaży.… :confused:

2 polubienia

Chyba są skoro redakcja pisze że prosi o usunięcie ogłoszeń.
Faktycznie to nie der. To produkty do testów jeżeli samemu się nie wykorzysta zawsze można komuś podarować i zrobić fajny prezent. Albo wysłać np do domu samotnej matki tam im się takie rzeczy przydadzą. Ja w zeszłym roku wysłałam całą pakę produktów których nie wykorzystałam i dołożyłam coś od siebie

No właśnie gdy faktycznie ma się dzieci a nie wszyscy piszą tutaj o dzieciach więc w sumie nie wiadomo czy jenw ogóle mają

4 polubienia

Dokładnie. Też szkoda bo są osoby które nie dostały się do testów a zrobiłyby to chętnie i rzetelnie a nie widziały w tym zarobek

2 polubienia

Oooo jednak któraś z mam wpadła na taki genialny pomysł?

Bardzo dobrze, że @CanpolBabies_Redakcja to wyłapała…… jeśli ktoś nie potrzebuje takich produktów dla swojego maluszka to po co się udziela i bierze udział w takich testach ……. A jak już musi tu być, a nie potrzebuje to powinna przekazać komuś kto może potrzebować a nie sprzedawać……

Nie ma to jak niszczenie super inicjatyw dla paru marnych groszy

3 polubienia

Super że o tym głośno mówicie i jest konkretny deadline do wystawienia opinii.
Na pewno taki ban odstraszy wiele osób do udzielania się tylko dla nagrody.

3 polubienia

Oooo :open_mouth:
No tak niektórzy tu są tylko w celu zarobkowym :frowning: a nie o to w tym chodzi

No niestety kilka razy spotkałam się że coś znalazłam wystawione ale fajnie że bynajmniej już się to nie będzie powtarzać :smiling_face:

Dobrze, że zostało o tym dodatkowo napisane :heart: i dobrze, że post został przypięty na samej górze, teraz każdy ma to czarno na biały :muscle:t2:
Regulamin regulaminem, zaznacza się że się z nim zapoznało, ale no właśnie…kto go tak dokładnie czyta od a do z ? Upss :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Bardzo dobrze , że zwróciliście na to uwagę . :ok_hand::ok_hand::ok_hand:

Bardzo dobrze, że zostało to tutaj napisane :smiling_face:

Nie ten wątek Karola :hear_no_evil::heart:

1 polubienie