Zakup cieplejszej garderoby maluszkom

Hej! Byłam w wątku o odzieży i tam napisałam o rękawiczkach z Pepco: "Byłam w Pepco by zakupić małej rękawiczki , skarpetki. O dziwo rękawiczki -żadne-nie miały w składzie nic przyzwoitego. Żadnej bawełny. Sam poliester.. stałam chyba15min i szukałam czegokolwiek z lepszym składem, na darmo".  Gdzie kupujecie maluszkom rękawiczki, szaliczki, skarpetki itp z lepszym składem a nie poliester czy acryl? 

Ja w tamtym roku kupiłam w reserved czapkę, szalik, rękawiczki z 60 % bawełny, reszta to wiskoza;/ 

Ogólnie w takich sieciówkach to ciężko. Najlepiej wpisać w google : rekawiczki wełna merino i może coś fajnego wyskoczy. 

Naprawdę trudno znaleźć coś z dobrym składem . Przepratrze jeszcze parę sklepów 

Patrze na hm , reserved i szukam na vinted czasem można ustrzelić super ubrnaia

O też racja. Dzięki dzięki wielkie :)

Niestety żeby kupić coś lepszego trzeba więcej zapłacić. Lepsze jakościowo ubranka widzialam na stornie Reserved i h&m oraz tchibo. Niestety już jakieś wełniane rzeczy kosztuja sporo. Właśnie czekam na dostawę z tchibo bo była ostatnio fajna promocja. 

Tak, w Pepco często można znaleźć rzeczy z poliestru. Spróbuj zajrzeć do Smyk, Next lub H&M. Możesz również poszukać na platformach online, takich jak Zalando, lub lokalnych e-commerce, gdzie można filtrować produkty według składu materiałów.

O pierwsze słyszę o Tchibo.. intrygujace . Sprawdzę też Zalando. Dzięki

Też miałam ten problem z Pepco. Udało mi się znaleźć lepsze jakościowo rzeczy w H&M, C&A, czy na Allegro często mają bawełniane rękawiczki, czapki i szaliki. 

Pepco rzeczywiście nie może się poszczycić dobrym składem w ofercie na jesień... Miejmy nadzieję że jeszcze będzie jakiś ciekawy rzut w okolicy świąt Bożego Narodzenia 

Tak ciężko znaleźć. Jednak w każdych skarpetkach jest ten poliester albo acryl. Ja też patrzę na Tchibo i Zalando a później to samo na vinted hihi czasami idą się kupić nowe bez metki za tańsza cenę 

Oj ciężko to prawda

Muszę zerknąć na to Tchibo :) nigdy nic nie kupowałam.

Zetknęłam na ofertę Tchibo i rzeczywiście mają super rzeczy. Ciepłe i siwetne gatunkowo 

Ja jeszcze nie patrzyłam ale zaplanowałam na niedzielę (bo chwilowo poza domem) przegląd odzieży żeby być przygotowanym  na zimjiejsze dni więc pewnie będę musiała coś dokupić i szukać. To będzie okazja zerknąć :) 

Ja przy okazji przeprowadzki właśnie ogarnęłam odzież i już mam naszykowaną na zimę:)

Ja już posegregowalam wszystkie body i pajace w szufladzie. Teraz kolej na cieplejsze, kombinezon czapki itp

Ja też już zrobiłam przegląd szafy :) Zaczęliśmy żłobek więc musiałam.

u nas też już przygotowani na zimową aurę