aplikacja jest tragiczna ![]()
mało popularne, chyba bala bym się jakieś większe zakupy tam robić
Też tak uważam, ściągnęłam i usunęłam
![]()
Doookładnie, ja też ![]()
ja tam wcale nawet nie zaglądam jeśli nikt tam nie zamawiał , za dużo już w sieci natknęłam się na oszustwa
W sumie racja, trzeba wszędzie uważać
Ja też jestem ostrożniejsza już w sieci , raz zostałam oszukana i teraz bardziej uważam .
Ojj, a co się stałoo ? ![]()
A mozesz rozwinąć?
Niestety to powszechne i ktoś się na tym wzbogaca kosztem innych ;(
Powiem szczerze że dopiero tutaj się dowiedziałam o tej stronie. Nawet nie patrzyłam co tam jest jakoś się boję
Chciałam kupić zabawkę dziecku dobra cena była , gościu wysłał link do zapłaty i chciałam opłacić w ciągu chwili wyczyścił mi konto do 0 , na szczęście mi się udało o zwrot poprzez szybkie zgłoszenie na policję i reklamację do banku . Bo wystarczyło że tylko kliknęłam. Innej dziewczynie nie wiem czemu ale już się nie udało . .
ojjj bardzo ci współczuję, dobrze ze skończyło się wszystko dobrze.
O matko, aż strach pomyśleć… Dobrze, że zareagowałaś tak szybko i udało Ci się to odzyskać, to okropne, jak łatwo można się teraz naciąć, wystarczy jedno kliknięcie. Masz naprawdę szczęście, że bank i policja zadziałali od razu. Nie każdemu się to udaje, niestety…
Dziwna ta aplikacja serio, wyskoczyła mi na fb i ją ściągnąłem ale usunęłam bo jakaś podejrzana
Człowiek chce kupić dziecku coś fajnego, a tu takie coś. Trzeba być naprawdę czujnym na każdym kroku.
No niestety , na świecie są różni ludzie .
Mi tez sie ta apka nie podoba.
Zostane przy tym ze czasem cos na Shein zamowię.
Te oszustwa są masakryczne. Niedlugo strach bedzie cokolwiek klikac.
Dokładnie, w reklamie wydawała się spoko ta apka i ciuchy ale lepiej nie ryzykować, na Shein i temu często zamawiam
Dokładnie. Moim zdaniem allegro jest jeszcze bezpieczną witryną bo rozwiązują spory i jak coś to oddają pieniądze
Zdecydowanie taaak ![]()