Zakupy on-line zapas chemia, spożywka

Nie znałam tego preparatu. A jak jest mocny to nie zostawia brzydkiego zapachu i nie odbarwia płytek czy innych elementów łazienki?

Jest mocny ale nie zauważyłam żeby coś uszkodził. Używam głównie do mycia umywalki, wanny, kabiny, płytek. Ale to też zależy jakie masz płytki, ja mam takie których chyba nic nie ruszy. Nie używam go na baterie bo prawdopobnie by wypalił, kiedyś już cilit bankiem sobie załatwiłam i zostały takie tęczowe ślady, myśle że po tym płynie byłoby podobnie
A zapach jest mocny tak jak @daga1271 pisala, lepiej nie zamykać się w kabinie myjąc tym płynem bo to silna chemia i drażni nozdrza

No to mi właśnie cif na bateriach jakieś takie zacieki zostawił i nie udało się już tego usunąć

Mi też się nie udało usunąć. To już chyba trwałe uszkodzenie :confused:

Ja to nawet reklamowałam bo inne baterie nie miały czegoś takiego po cifie tylko jedna prysznicowa, ale nie uznali niestety :upside_down_face:

A nie zalałaś tej baterii na dłużej? Bo ja właśnie tak sobie załatwiłam pod prysznicem że zapsikałam żeby trochę postało i dopiero po umyciu całej kabiny wzięłam się za baterie. Przez to że tak długo płyn był na niej to tak wypalił. A jak inne baterie psikałam i od razu wycierałam to nie zostawały ślady

Nie, ja nawet się zastanawiam czy to był cif. Bo ja wtedy też myłam specjalnym preparatem płytki przy wannie i przydałam na nie i nie wiem czy ta mgiełka co opadała nie zniszczyła tej baterii …. Bo prawda jest taka że cif mi nigdy niczego nie zniszczył

Nie znałam tego sprzedawcy - a bardzo interesujący ma towar :grinning:
Którą kawkę polecacie? Ja lubię creme, delikatna :grinning:

Te lubię takie kremowe i delikatne. Kupowałam jakieś limitowane czekoladowe, oerzechowe itp ale trzeba zwracać uwagę bo nie każda smakowa nadaje się do ekspresu

Ja będę kupowała fajne kawki jak się dorobie wkspresu do kawy

Oo to już zrobiłam sobie screena , i zamówię sobie . Bo akurat lubię dobrej jakości chemię , co dobrze wszystko schodzi

1 polubienie

Ja teraz używam z MKCafe tę wersję Crema i fajnie smakuje :smiley: ale ja ogólnie to wszystkie kawki uwielbiam, czy te kremowe czy takie mocniejsze bo i tak piję z mlekiem, najczęściej latte, więc co jakiś czas po prostu kupujemy inną żeby próbować, ale najczęściej właśnie kupujemy w marketach jak jest promka czy na allegro łowimy promocje :sweat_smile:

1 polubienie

Ja od zawsze piję kawę mk café . Ale już bym chciała tak wypróbować jakiejś innej , niedługo będę kupować sobie nowy expres wtedy będę chciała potestować innych kaw

1 polubienie

Zdecydowanie poprobuj sobie innych rodzajów, bo czasami smaki mogą nas zaskoczyć :star_struck:
Ja właśnie lubię tak “eksperymentować” i zmieniać, żeby nie ciągle taką samą pić :smiley:

2 polubienia

Aż mnie zabolało jak to przeczytałam. No ale czyści super :smile:

1 polubienie

Ja kiedyś nie pijałam kaw ale mnie zaskoczyło kiedyś ze kawy mogą mieć różne smaki. Kiedyś sadzałam ze kawa to kawa.

1 polubienie

Ja miałam kiedyś expres delta z biedronki :see_no_evil: wtedy mi one smakowały :smiley:

@Mamuska357 ja jestem totalnym kawoszem, uwielbiam smak i zapach kawy :heart: Ale z ekspresu mi nie smakuje :joy: mam swoja ulubiona rozpuszczalna i pije z mleczkiem migdałowym :yum:

To ja uwielbiam zapach świeżo zmielonej kawy ….

Też mam ten expres . Ale nie próbowałam go jeszcze , dostałam go za zakupy kiedyś ., ogólnie jakby bardziej lubię kawy z świeżo mielonych ziaren niż kapsułek