Zakupy Temu

O piekna fajne te falbanki na ramionach :wink: i kolor piekny

1 polubienie

Sama bym taką nie pogardziła :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Bardzo mi się podoba krój , super podkreśla talię . Osobiście nie mój kolor ale sukienka bardzo ładna .

1 polubienie

Oo ta mi się też podoba , lubię takie sukienki :smiling_face::smiling_face: i też zawsze zamówię kilka i co mi się nie podoba to oddaje , najlepiej zobaczyć na sobie w lustrze :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Dla siebie tak, ale dla dziecka w życiu bym nie zamówiła.

Dla takiego dzieciątka do roku też bym ubrań z shein nie zamówiła ale dla starszaka to czemu nie

ja prędzej dla nastolatka, niewiadomo ile tam chemii naładowane i z czego faktycznie robione, jak nie objęte żadnymi normami. Choć i w necie można się nadziać, bo ludzie kupują na temu lub innych stronach a sprzedają potem 3 razy drożej na allegro… czy nawet w sklepach!

1 polubienie

Ja jestem przeciwna ubraniom z shein czy temu. Straszną chemię tam pakują, zero zachowania norm itp
Chyba że na chwilę to ok typu jakaś uroczystość. Ale nie do noszenia na codzień

1 polubienie

Nie wiem czy wiesz ale na shein i temu sprzedają też Polacy i europejscy sprzedawcy. Można kupić sukienkę np z Francji czy nie wiem Hiszpanii nie wszystkie mają metkę shein typowo bez norm.

A to nie wiedziałam, a się się jakoś filtrować po ciuchach spełniających europejskie normy?

Wypisujesz sobie w wyszukiwarce z EU i patrzysz tam na sorzedawcow albo masz shein albo innych np tak jak na zdjęciach. I wchodzisz w nazwę sklepu i wiesz z kad jest sklep. Bo jakoś teraz inni sprzedawcy mogą sprzedawać w ramach marketplace

2 polubienia

Oo teżo czymś takim nie wiedziałam :face_holding_back_tears:

Wow człowiek się uczy całe życie xd
Ja sprawdzam jaki materiał jest i raczej się nie zawodzę.

Ja też sprawdzam materiał i zdjęcia osób które kupiły bo tam na sheikh często są zdjęcia wygenerowane przez AI nawet jest tam napisane pod spodem

1 polubienie

Ja kiedyś bardzo dużo zamawiałam na Temu i zawsze wszystko było w porządku, czytalam też opinie. Teraz już nic tam nie kupuję, bo po doliczeniu cła przestało mi się to opłacać

Wcale się nie opłaca , chyba że faktycznie tylko z jednej kategorii wszystko zamawiasz a

Za niedługo temu zbankrutuje jak tak dalej będzie :no_mouth:

Jeśli czegoś nie wymyślą , to na pewno . Ale będzie brakować robienia takich zakupów

Shein ma podobny asortyment, a mają magazyny w Polsce także jest dobrze :sunglasses::sunglasses:

2 polubienia

Tak to jakiś plus :frowning: lubiłam temu