O piekna fajne te falbanki na ramionach
i kolor piekny
Sama bym taką nie pogardziła ![]()
Bardzo mi się podoba krój , super podkreśla talię . Osobiście nie mój kolor ale sukienka bardzo ładna .
Oo ta mi się też podoba , lubię takie sukienki ![]()
i też zawsze zamówię kilka i co mi się nie podoba to oddaje , najlepiej zobaczyć na sobie w lustrze ![]()
Dla siebie tak, ale dla dziecka w życiu bym nie zamówiła.
Dla takiego dzieciątka do roku też bym ubrań z shein nie zamówiła ale dla starszaka to czemu nie
ja prędzej dla nastolatka, niewiadomo ile tam chemii naładowane i z czego faktycznie robione, jak nie objęte żadnymi normami. Choć i w necie można się nadziać, bo ludzie kupują na temu lub innych stronach a sprzedają potem 3 razy drożej na allegro… czy nawet w sklepach!
Ja jestem przeciwna ubraniom z shein czy temu. Straszną chemię tam pakują, zero zachowania norm itp
Chyba że na chwilę to ok typu jakaś uroczystość. Ale nie do noszenia na codzień
Nie wiem czy wiesz ale na shein i temu sprzedają też Polacy i europejscy sprzedawcy. Można kupić sukienkę np z Francji czy nie wiem Hiszpanii nie wszystkie mają metkę shein typowo bez norm.
A to nie wiedziałam, a się się jakoś filtrować po ciuchach spełniających europejskie normy?
Wypisujesz sobie w wyszukiwarce z EU i patrzysz tam na sorzedawcow albo masz shein albo innych np tak jak na zdjęciach. I wchodzisz w nazwę sklepu i wiesz z kad jest sklep. Bo jakoś teraz inni sprzedawcy mogą sprzedawać w ramach marketplace
Oo teżo czymś takim nie wiedziałam ![]()
Wow człowiek się uczy całe życie xd
Ja sprawdzam jaki materiał jest i raczej się nie zawodzę.
Ja też sprawdzam materiał i zdjęcia osób które kupiły bo tam na sheikh często są zdjęcia wygenerowane przez AI nawet jest tam napisane pod spodem
Ja kiedyś bardzo dużo zamawiałam na Temu i zawsze wszystko było w porządku, czytalam też opinie. Teraz już nic tam nie kupuję, bo po doliczeniu cła przestało mi się to opłacać
Wcale się nie opłaca , chyba że faktycznie tylko z jednej kategorii wszystko zamawiasz a
Za niedługo temu zbankrutuje jak tak dalej będzie ![]()
Jeśli czegoś nie wymyślą , to na pewno . Ale będzie brakować robienia takich zakupów
Shein ma podobny asortyment, a mają magazyny w Polsce także jest dobrze ![]()
![]()
Tak to jakiś plus
lubiłam temu