Czy któraś z was używa produkty firmy Tupperware ? Słyszałam o nich świetne opinie , ale cena tych produktów też jest wysoka . Oglądając katalog na internecie zauważyłam , że mają też produkty dla dzieci ( łyżeczki do karmienia, bidety do picia tzw tuptusie, miseczki ) i mnóstwo produktów które nam ułatwiłyby prace w kuchni . Jeżeli używacie tych produktów i są godne polecenia to proszę o link albo nazwę produktu , ponieważ nie chce kupować w ciemno .
Ja polecam produkty Batterware to produkty tego samego typu, dobrej jakości bo mam je a ceny są całkiem przystępne mam maty silikonowe, babeczki do pieczenia, foremki do galarety, obieraczki do warzyw, pokrywki i wiele innych i służą mi już długo
Moja teściowa bardzo dużo rzeczy zamawiała z Tupperware i od niej mam siekaczke do cebuli, pojemnik na ser, pojemniki i jakość jest rzeczywiście dużo lepsza od innych bo kilka lat już nam służą i nadal są jak nowe ale niestety cenowo to nie na moją półkę ![]()
Potwierdzam,że te produkty są rewelacyjne jakościowo.
Tak są wporzadku te produkty, my również kilka mamy w domu jakieś pojemniki, łyżeczki kubeczki i coś jeszcze ale nie pamiętam już dokładnie i są okej. Ja ostatnio jednak kupuje z canpolu, i nie mówię tu tego specjalnie ale naprawdę szczerze polecam produkty. Dostaliśmy jeden zestaw do testowania i od tego czasu kupiłam więcej miseczek, łyżeczka w zestawie w jednym. Ta łyżeczka jest cudowna taka mieciutka że mojej teraz ząbki będą wychodzić i cały czas jak je to jeszcze jej to służy bo masuje sobie
zresztą wiele jest firm godnych polecenia ![]()
Ja też miseczki z Canpol mam od czterech lat i super jakość
nic się z nimi nie dzieje, są w stanie idealnym, niebawem będę kupować kolejne
przy maleństwie pójdą w ruch
my dla synka kupujemy też z tommee tippee. Bardzo mięciukie i wygodne łyżeczki mają. Taka też mata z przyssawką na której miseczkę się stawia i wtedy się nie przewraca. Kubki niekapki też mają w szerokim asortymencie
polecam bo produkty są bardzo dobrej jakości
Ja mam kilka produktów i ich jakoś jest na prawdę dobra. Nie mam co prawda nic z dziecięcych typu miseczki bo tutaj stawiam na canpol bądź bardzo fajne są też te z Ikea. Ale przedmioty codziennego użytku Z tupperware są ok.
Jakość super, ale cena powala…
Ja również polecam produkty Batterware sa w dobrych cenach, a sa w nich świetne rozwiązania głównie do kuchni, do spożywki ale i to mieszkania
nie miałam okazji jeszcze z tego korzystać