Zaproszenia i kartki / rękodzieło/ Burza mózgów!

Bardzo fajny pomysł :slight_smile: Cena powinna być zależna od tego, na jakim materiale będą drukowane zaproszenia, czy będą dodatkowo ręcznie zdobione, czy będzie coś na nich wycinane. Myślę, że 3 zł, to dobra cena. Jeśli ktoś weźmie większą ilość, to można w ramach zamówienia hurtowego, cenę obniżyć :slight_smile:
Co do motywów, to można poszaleć :smiley: Teraz modne są jednorożce :smiley: Może, żeby nie być monotonnym, proponuję nie iść w różowe dla dziewczynek, a niebieskie dla chłopców - bawmy się kolorami (czerwony, fioletowy, zielony, pomarańczowy…).
Ślubne też można zrobić niestandardowe, np. Młoda Para może podać ulubiony film/bajkę/bohaterów i wpleść taki wątek w zaproszenie :slight_smile:

Hej dziewczęta.
Jak pewnie niektóre z Was już wiedzą przed ciążą zajmowałam się rękodziełem : malowałam, robiłam biżuterię, ozdabiałam rzeczy techniką decoupage.
Co najważniejsze, trochę udawało mi się na tym zarobić :slight_smile:
Teraz rozwalać wszędzie koraliki czy mazać farbami i lakierami odpada bo ani nie mogę się zamknąć w pracowni ani nie mam czasu przy dziecku, wiadomo. Poza tym lakiery i farby śmierdzą,
Przed porodem kupiłam bardzo dobrą drukarkę i teraz tak sobie pomyślałam, że może by tak zacząć robić zaproszenia i kartki na różne okazje. Wiecie, ślub, urodziny, pierwszy roczek itp.
Mam już nawet program i kilka projektów :slight_smile:
Wiem, że na rynku sporo osób zajmuje się takimi rzeczami ale mimo wszystko chciałabym spróbować.
W związku z czym chciałabym Was zapytać gdybyście miały kupić np. zaproszenia na roczek dziecka czy ślubne to jaka cena by Was interesowała za sztukę? Jakie motywy?
Chcę robić z pełną personalizacją lub częściową.
Ceny są tak różne, od 1 zł do nawet 12-20 zł
Ja myślałam na początek rzucić cenę 3 zł/szt.
Może jakiś zestaw nawet.
Tak siedzę i dumam :slight_smile:
Napiszcie mi proszę jakie motywy byście chciały na różne kartki i jakie ceny za szt.
Wszędzie są kwiatki i złoto, ja chciałabym zrobić coś czego nie ma, coś czego np. szukacie/łyście i nie znalazłyście?
Będę wdzięczna bardzo :slight_smile:
Zróbmy Burzę Mózgów :smiley:

Też myślałam o wątku bajkowym w zaproszeniach ślubnych, np z myszką miki :slight_smile: albo z muminkami :stuck_out_tongue:

Olimama wszystko zależy czy zaproszenie będzie po prostu drukowane czy też własnoręcznie ozdabiane. Wiadomo te drugie są droższe, materiał kosztuje jak i czas. Zamawiając swoje zaproszenia ślubne zapłaciłam gdzieś około 1 zł za sztukę. Było lekko ozdabiane kokardą i cekinami. Jeśli chodzi o zaproszenia na urodziny to można na prawdę poszaleć, fajne są motywy z postaciami z bajek. Z kolorami również można poszaleć, nie kierować się kolorystyką co do danej płci. Możesz popatrzeć na rożnych stronach internetowych co jest teraz w sezonie ślubnym na topie, ale także iść własną drogą i wybrać coś niestandardowego. Ogólnie fajnie, że chcesz robić to co lubisz, mając dziecko nie trzeba się ograniczać.

Będą i proste i takie składane w kopertę. Wstążka lub sznurek, perełki do tego. Jak coś stworzę to podam zdjęcia :smiley: Mam kilka pomysłów, nawet na pudełeczka na upominki dla gości :smiley:

Także czekamy na zdjęcia:)

Mam!
Zrobione, wstawione nawet stronkę na facebooku zrobiłam!
Zapraszam do pooglądania na:

https://www.facebook.com/pg/imprezodruk/posts/?ref=page_internal

Ufff :slight_smile:

Planuję też konkurs. Projektuję teraz zaproszenia urodzinowe dla dzieci i w związku z tym zrobię Konkursik gdzie będzie można wygrać zestaw 6 zaproszeń lub nagrodę pocieszenia dla mam - wkładki Lovi :smiley: :smiley:

Jeszcze to dopracuję jak to będzie wyglądało i dam znać :smiley:

Olimama piękne zaproszenia , jak będę planować jakąś imprezę będę wiedziała gdzie się zgłosić :slight_smile:

Super Ci to wyszło:) Życzę powodzenia:)

wszędzie zaproszenia, urodziny, ślubu, chrzciny… a może tak wyjątkowe kartki z gratulacjami narodzin? tak szukam szukam i mało kto wykonuje takie kartki ( nie wiem może dawno odbiegłam od tematu) mimo to prezentowały by się w pamiątkach rewelacyjnie, zwłaszcza ze zdjęciami maluchów naszych, bądź z możliwością ujrzenia ich rączek i nóżek na kartkach, albo innych ich pamiątek hmmm :slight_smile: tysiące pomysłów :slight_smile:

ja lubię zaproszenia w stylu glamour