Dokładnie jak byśmy chciały pogadać z czatem to byśmy na forum nie wchodziły ![]()
i bardzo fajnie bo “nagrody” sa dla czlowieka a nie boya wiec wypowiedzi powinny być samodzielnie
Dokładnie , ja jestem przed porodem i macierzyństwem i dla mnie rzetelne, prawdziwe i sprawdzone informacje od doświadczonych mam są naprawdę ważne i potrzebne/
Dokładnie
ja lubię chat gpt ale to jest bardzo słabe jak ktoś używa go żeby dawać porady na forum. Mnie nie raz uratował czat jak potrzebowałam na szybko przepis albo potrzebowałam informacji na temat wysypki u dziecka (przed wizytą u pediatry) albo chciałam żeby porównał skład mlek modyfikowanych. W ciąży bardzo często używałam czatu w sklepie - pytałam się czy np mogę stosować dany kosmetyk w ciąży (jak wydawało mi się że mogę) ![]()
Ale chat bardzo często pisze też głupoty, więc nie opieralabym się na nim, nie mając jakiejś wiedzy, dlatego super że redakcja zwróciła na to uwagę, bo ostatnio było trochę porad AI
Mnie mega przwraza to , ze ludzie udzielajac porad , wspieraja sie czatem
przeciez jakby ktos chcial odpowiedź z czatu to by mogl sam sie zapytac
chociaz prawda jest taka , ze takie triki jakie mają mamy to czat by na to w zyciu nie wpadl ![]()