Zawieszka do smoczka

ale w sumie czemu?

ja uważam ze dzieci bez smoczkowe sobie zawsze znajda zamiennik;) jak bez smoczka to pieluszka albo coś innego ;)

Aniss ja też tak uważam, jeżeli dziecko je potrzebuje to trzeba go dać. Moja zauważyłam, że w ciągu dnia coraz mniej go potrzebuje, za to buzia jej się nie zamyka od jej gadania:D

Mamy teraz z lovi, bardzo polecam jest mega przydatny :)

Moja rzadko ssie smoczek, mamy z Canpola, z lovi i nuka i w sumie to nie ma ulubionego. Czasem któryś ją uspokoja, a jak nie potrzebuje to jej nie daje.

U mnie córka potrzebuje teraz już tylko do spania więc myślę że to idealny moment żeby wziąć się za to żeby dziecko oduczyć od smoczka :) 

U nas smoczki musza byc w zasiegu wzroku bo jak potrzeba to zaczyna sie szukanie a mala niby czesto go nie ma ale potrafi go gdzies trzachnac jak nikt nie widzi i patrzy jak leci;) ostatnio wyciagnelam stary smoczek z pod kanapy;) 

U nas kroluja lovi ale z canpola tez ostatnio miala i byly ok;)

U nas też tak pocAtkowo było ale teraz przez dzień zaczęłam chować żeby trochę mniej było tego smoczka i nie szuka bo zapomina i tak stopniowo i się oduczy sama z siebie 

U nas na zmianę jest LOVI i CANPOL, mamy dwa w użyciu właśnie i wymieniamy co miesiąc. 

My teraz kupujemy z materiałów typu drewno bo mała czasami gryzie i było raz tak że tasiemka była taka poszarpana że szkoda gadać a zapięcie rozłożyła na czynniki pierwsze 

MamaLaury ale to jaka tasiemke mialyscie ?

Bo jednak maluchy tez je biora do buzi a elementy sa male

mój t oby tylko smoczek ostatnio miał, ale podgryza go więc traktuje jako gryzak 

Anisss kupiłam jakąś kiedyś po drodze w Sinsay bo mała rozerwała i żeby nie zgubiła smoczka wzięłam taka żeby tylko była zwykła z zapięciem na zatrzask 

Mazia one maja taką w sumiefunkcje  ztymi wypustkami;)

Mamalaury czyli lepiej kupowac sprawdzonych firm które zajmują sie typowo produkcja dziecięcych arukułów

Bardzo stary temat , ale musze wam cos pokazac .
Ostatnio wyczailam , ze mamy na forum zdolna osobe :grin:
Chodzi oczywiscie o @Mamaprzygod
Zgadalysmy sie i postanowila wyczarowac dla nas cos pieknego .
Znacie mnie juz troszke i wiecie , ze jestem team czarny , za to moja cora team roz . Pomimo , ze zazwyczaj robi takie cuda w 1 kolorze to znalazla dla mnie rozwiazanie idealne :heart_eyes:
I tak oto powstalo to cudo

Jak widac testerka jakosci zaakceptowala :grin:
Mega starannie wykonane , moglam sobie wybrac od koloru , po kształt klipsa . No i oczywoscie personalizacja imieniem :heart_eyes:
Efekt przerosl moje oczekiwania

A w dodatku dostalam rowniez przepiekny breloczek :heart_eyes:
Dziekuje @Mamaprzygod , tworzysz cuda :heart_eyes:

Zawsze sie smieje , ze moja mała bedzie bardziej oszczedzac pieniadze na wycieczkach szkolnych , bo nie ma z jej imieniem kubkow , magnesow czy innych bibelotow :rofl: a tu prosze , specjalnie dla nas :heart_eyes:

3 polubienia

Asiu dziękuję za tak piękną opinie :heart_eyes: mam nadzieję że smoczek już nigdy Wam nie upadnie :sweat_smile:

1 polubienie

Wow :heart: przepiękne :heart_eyes: na serio - nigdy ładniejszej zawieszki do smoczka nie widziałam

2 polubienia

Sama wykonywałam takie zawieszki ale własnemu dziecku nie dam takiej, jakoś mnie nie przekonują, zwłaszcza te drewniane z koralików jak i również te silikonowe