Zdrowy Fast Food w ciąży

Ciąża to czas kiedy bardzo ważne jest dostarczenie niezbędnych składników odżywczych i witamin dla rosnącego dziecka. To co jemy ma ogromne znaczenie na prawidłowy rozwój maleństwa. Ważne jest również dla nas samych -przyszłych mam. Kobieta pomimo rosnącego brzuszka powinna dobrze się czuć ze swoją wagą w ciąży oraz dać sobie szansę na to, aby po porodzie powrót do figury sprzed ciąży nastąpił możliwie szybko... 

Ważne by zdrowo się odżywiać, zwłaszcza w ciąży. Przyznam, że w naszym domu zawsze jadalismy zdrowo, więc w ciąży nie było z tym problemów

A ja uważam,ze trzeba się zawsze zdrowo odzywiac. i sukces jest osiagniety

Uważam tak samo jak Patrycjaj18 :slight_smile: U mnie również króluje zdrowa żywność na codzień.

Na burgery buraczane od jakiegos czasu mam juz chetke, no ale fast foodem nie mozna tego nazwac - niestety to dosc pracochlonny posilek i jakos do tej pory nie udalo mi sie och wykonac :frowning:

Ja robiłam burgery drobiowe w wieloziatnistej bułce pycha;) a na mieście jem kebaba ale wegetariańskie więc myślę że tez jest oki

A ja robie domowe kebaby i są przepyszne. Pizza własnego wykonania też smakuje o niebo lepiej.