Zele intymne co znacie i co polecicie?

Jak dla mnie żadna rewelacja. Można kupić o wiele lepsze.... Poza tym daje nieprzyjemne uczucie gorąca.

Ja już zapomniałam co to prezerwatywa  :)))

jak dla mnie durex intense były ok 

Ja tez hahahah

U nas prezerwatywy również odeszluy w niepamięć 

Ja polecam Feminum activ super nawilża i jest na bazie wody

A to niby są jedynie dwie firmy? Unimil i durex? Są najbardziej rozreklamowane, co nie znaczy,że sa najlepsze. Sama wcześniej sobie kupowałam ich żele jednak od jakiegoś czasu testuję środki innych firm i moim zdaniem sa o wiele lepsze . Wychodzi taniej, są zwykle wydajniejsze. Polecam kupić sobie libi gel, sprawia,ze odczucia są o wiele lepsze. I przy tym buteleczka nie jest tak żałośnie mała jak przy durex intense....

to ten https://ceneo.pl/23209035 ?

Dokładnie tak. Rozgrzewa ale o wiele przyjemniej niż durex intense Używam go sama jak mam ochotę na masturbację, używam go z mężem. Na niego również działa. Poza tym opakowanie jest większe tak wiec tak szybko się nie kończy jak durex ( bo durex insense zgrozo wystarczał nam na kilka użyć i koniec).

Kiedyś lata  świetlne Wstecz używałam żelu truskawkowego z Durex, nie dość że się wszystko kleilo  , w smaku bleeeee to od razu musiałam się iść z tego umyć :( 

ja nigdy nie używałam takich rzeczy, więc się nie wypowiem na ten temat. 

Heh nie masz czego żałować  :) 

Mnie drażnią takie rzeczy powiem Wam ,też np usg piersi czy tarczycy i kilo żelu potem trzeba wycierać,czy nawet w ciąży usg i też sporo żelu 

Lata temu miałam taki żel rozgrzewający, ale mi te odczucia z nim wcale nie odpowiadały. Wolę zwykły żel nawilżający z dobrym składem. Te z durexa są słabe.

Miałam podobne odczucia. Kiedyś też owocowy, smakowy niby był. Ostatecznie wcale się tego nie jadlo heh