Znam tę przypadłość. Męczy mnie ona strasznie, dziwne to uczucie bo nie boli a jakoś dziwnie się z tym czuje. Lekarz polecił brać magnez ale mnie to raczej nie pomaga.
No i znowu biedne my kobitki, mnie to nie dotyczy. I zapewne w ciąży mogą być przypadłości o wiele bardziej męczące i dokuczające, ale i tak wam współczuję , tym które to mają
zaczyna mnie to dopadać i mąż się śmieje a to wcale nie jest takie przyjemne
dokładnie, bywa wręcz denerwujące zwłaszcza wieczorem kiedy zamiast spać trzeba przebierać nogami
pierwsze słyszę, brzmi śmiesznie ale może być dokuczliwe
ja miałam i to naprawdę śmieszne uczucie ale jednocześnie dziwne
pierwszy raz slyszę… naprawde jest cos takiego? straszne i nie przyjemne:(
nic takiego nie miałam .
trudno mi sobie wyobrazić jakie to uciązliwe jest
straszne nie jest
ale upierdliwe
mi się zdarza raz na parę dni, lekarz stwierdził że spowodowane jest to uciskiem nerwów i kręgosłupa, samo przejdzie
Dla mnie jest to wręcz straszne. Najgorzej jak mam obolałe, zmęczone nogi które wiecznie tylko chcą “biegać” Zwykle dopada mnie to przed snem i rzucam się na łóżku na wszystkie strony.
ja to raczej miałam syndrpom zmęczonych nóg chociaż w drugim trymestrze dobrze sie czułam to latałam wszędzie niektórzy mówili że wogóle nie czuje że jestem w ciązy
ja nie jestem pewna ale chyba to mialam dość dziwne i nieprzyjemne uczucie
Po raz kolejny wracam do tego artykułu i znowu uśmiecham się gdy widzę nazwę tej przypałości mimo, że domyślam się iż sama w sobie nie wywołuje uśmiechu na twarzach u osób borykających się z tym problemem.
od dwóch tygodni borykam się z problemami z nogami cos pomiędzy zjawiskiem opisanym powyżej a problemem z krążeniem. MASAKRA!!!
ja miałam skurcze i ciężko było to mnie na szczęscie omineło…
ja nie mialam zadnych objawów wiec bylo spokojnie
Ja w ciąży miałam tylko skurcze, ale to rzadko i tylko w nocy.
Nazwa tej przypadłości faktycznie wpływa na pojawiający się uśmiech na ustach, pewnie to jednak nic śmiesznego mieć taki problem.
te dolegliwość jest udręczeniem czasem długo przez nią usnąć nie moglam