Zestaw testowy do wygrania w czerwcu 2018

Drogie Mamy,

w tym miesiącu do wygrania czeka zestaw Piraci z karuzelą elektryczną :slight_smile:

Jak Wam się podoba? Chciałybyście ją przetestować?

Pozdrawiamy,
Zespół mam z Canpolu

Wow kolejny raz nie zawodzicie Canpol/ Piękny zestaw.

Super karuzelka. I do tego zabawka z piszczałką. Mój maluszek bardzo takie lubi.

Super zestaw do zabawy :smiley:

super zabawki dla maluszkow najfajniejsze mój syn do dziś kocha te piszczalki !

Mój synek pamietam mial taka piszczalke ale gdzieś ja komus dałam…a synus ja uwielbiał no i ta piekna karuzela…piekny zestaw…było by milo przetestować;-) śliczny❤

Świetne są karuzele z canpolu mam jeszcze jedną z sprzed kilku lat i działa : )

Super zestaw, powodzenia dla wszystkich mamuś!

Karuzela i piszczałka są urocze i w fajnej kolorystyce, w sam raz na zbliżające się lato:)

Śliczny zestaw! Wielki plus za kontrastowe wzory plus czerwień - idealne do stymulowania wzroku maluszka :slight_smile:

Świetny zestaw! <3 I karuzela, która teraz u Nas jest na topie :slight_smile:

Mnie się bardzo podoba piracki wzór! Pamiętam, że jako dziecko uwielbiałam bawić się w piratów i statek. Ciekawa jestem czy moja córka odziedziczy po mnie zainteresowania ;).

Zestaw pierwsza klasa, nasz synek byłby zadowolony;)

śliczny zestawik

mamy pluszaka piszczałkę Pirata z Canpol babies tego biało czarno czerwonego i to ulubieniec maluszków - głownie pewnie ze względu na kolorystykę - przekazany z braciszka na siostrzyczkę :slight_smile: moje dzieci go pokochały od pierwszych chwil myślę że w karuzelce również nie pozostałby niezauważony :slight_smile: może uda się potestować :smiley:

Piękny zestaw. Wspaniały prezent dla przyszłego maluszka.

Ale śliczny

Dziękujemy za możliwość testowania:)

Evli to juz sa wyniki?

ewcia pierw przyszedł mail więc ci co dostali wiedzą :slight_smile: