Zestaw testowy do wygrania w październiku 2017

Drogie Mamy,

i dotarłyśmy do października. Powoli czuć jesienne chłody i niestety coraz częściej nasze maluchy zaczynają chorować. Wybrałyśmy więc tym razem zestaw do przetestowania z aspiratorem i termometrem elektronicznym.

Co jeszcze znajduje się w październikowym zestawie dowiecie się tutaj:

PS. Jak Wam się podoba zestaw październikowy?

Pozdrawiamy serdecznie,
zespół mam z Canpolu

Jaki śliczny! <3 Oj… przydałby się teraz… walczymy z katarem, gorączką, złym nastrojem :frowning: A aspirator od CB wygląda na rewelacyjny, bo ma inną końcówkę niż ta naszego aspiratora, który się “blokuje” na malutkich dziurkach :wink: No i pozytywka trochę rozweseliłaby marudę :slight_smile:

Zestaw piękny i bardzo praktyczny. Aspirator i termometr z pewnością przydadzą się, a okrycie kąpielowe czy smoczek to już na pewno, tego nigdy za wiele. Oczywiście słodka owieczka z pozytywką zawsze mile widziana przez każdego maluszka.

Prześliczny :slight_smile:

Genialny zestaw! Akurat taki jesienny :slight_smile: jestem 3 dni przed terminem, a to idealny zestaw dla noworodka :slight_smile: jeszcze wczoraj ze znajomymi rozmawiałam, że w rzeczach niezbędnych musi być właśnie termometr elektroniczny i aspirator :slight_smile:

zestaw świetny idealny na taką pogode

Piękny zestaw :slight_smile: Faktycznie idealny na czas jesienno-zimowy, kiedy aspirator do noska i termometr są bardziej wykorzystywane :slight_smile: owieczka - pozytywka słodka :slight_smile:

Bardzo podoba! i bardzo praktyczny :slight_smile: pozytywka umilająca czas dla dziecka i akcesoria niezbędne do codziennej pielęgnacji :slight_smile: przydałby się bardzo :slight_smile:

super zestaw! bardzo chciałabym przetestować ten zestaw z moimi maluszkami, aspiratorek do noska canpol w prawdzie już posiadamy i jesteśmy bardzo zadowoleni z niego, reszta zestawu też super sie prezentuje:) a owieczka jest ślicznym uzupełnieniem zestawu!

Super zestaw, w sam raz na tę porę roku… Szczególnie teraz dużo przeziębien wśród znajomych a nawet u nas w domku mała zaczyna łapać od taty… A ja robie wszystko żeby temu zapobiec. Więc aspiratorek na przeczyszczenie noska też byłby świetny.

Super zestaw na nadchodzącą jesień. Coś na przeziębienie i coś żeby było miło podczas choroby. Aspiratorek wydaje się być bardzo fajny

Zestaw cudny! Śliczny i praktyczny :slight_smile: Trzymam kciuki, aby jak najwięcej naszych forumowych mamusiek mogło go przetestować :slight_smile: :slight_smile:
@BabaYaga @Anka, duuuuzo zdrówka dla Waszych maleństw i jeszcze więcej siły dla Was :slight_smile:
@Iza, jak się czujesz na 3 dni przed terminem? Daj koniecznie znać jak już będziesz tuliła w ramionach swojego synka :slight_smile:

Ola, oczywiście że dam znać :slight_smile:
Dobrze się czuję, mam lekkie skurcze i brzuch jest już baaardzo nisko, ale ciągle czekamy :slight_smile:

Z takim zestawem to napewno wszystkie dzieciaczki będą zdrowe albo szybko się wyleczą

Iza, trzymaj się cieplutko, a my trzymamy za Ciebie kciuki :* Już niebawem pewnie Wasze maleństwo pojawi się na świecie :slight_smile:

Oj tak tą pogoda teraz jest niemożliwa. My mamy termometr Canpol i uważam że jest najlepszy. Moje dzieci od kąt wróciły do przedszkola wiecznie zakatarzone są.