Super zestaw, nawet nie widziałam go wcześniej.
Drogie Mamy,
już jest nowy zestaw do wygrania i przetestowania w kolejnym miesiącu. Mamy nadzieję, że Wam się spodoba ![]()
Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu
Świetny zestaw! ![]()
To nasze nowości ![]()
PS. Obserwujcie nasz fanpage na Facebooku w październiku. Szykujemy kolejne niespodzianki z naszymi nowościami ![]()
Zestaw z kotkiem z pewnością zachwyci każdego maluszka i jego mamę.
SUper zestaw
I jak znalazł dla Nas, bo zaczynamy rozszerzać dietę ![]()
Super zestaw! Śliczny! Ma pewno maluch chętnie z takich talerzy będzie jadł.
Sliczny zestaw;-) jak zawsze w canpol;-)
Motyw kotka jest bardzo zachęcający. Śliczny i oczywiście jesteśmy na fb:)
Przecudowny zestaw
Razem z córeczką się w nim zakochałyśmy <3 Córci ulubiony zwierzak to kotek, także gdyby udało się nam wygrać go do testów, to miseczka i talerzyk na pewno nie dotrwałyby do rozszerzenia diety synka, bo córcia rozpoczęłaby wcześniejsze testowanie ![]()
Raj dla kocich fanow
Urocze ![]()
Idealny podczas rozszerzenia diety i na później ![]()
Ale cudo!!! ![]()
Mój synek kociarz był by zachwycony!
Super zestaw na pewno nie jeden niejadek miałby ochotę jeść z takiego pięknego zestawu ![]()
Nam również bardzo się podoba, a córeczce tym bardziej bo jest małą fanką kotów:)
Zestaw genialny ![]()
Zestaw świetny. Maluszki z pewnością będą chętnie z niego zjadaly swoje pierwsze posiłki:)
Oooo wlasnie sobie tak pomyslalam ze mojej przyjaciolki synek za miesiac skonczy 6 miesiecy, a ona jest najwieksza kociara jaka znam, wiec bylby idealny tester
No, ale zobaczymy najpierw, czy uda sie dostac do testowania.
Widziałam na żywo kubek nie kapek z kotkiem jest jeszcze ładniejszy i na dodatek solidne wykonanie ![]()