Zestaw z laktatorem elektrycznym i nową butelką Haberman

Drogie Mamy,

w listopadzie do wygrania czeka 20 zestawów z laktatorem elektrycznym EasyStart oraz nową butelką Haberman w jednym, wybranym przez siebie kolorze :slight_smile:

Mamy nadzieję, że podoba Wam się nasz listopadowa nagroda. Jaki wzór butelki wybierzecie w przypadku wygranej? Macie już jakiś ulubiony swój typ?

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Nagroda super, a butelki przepiękne :slight_smile:

Cudowny zestaw :wink: butelki są piękne ale ja w tym miesiącu chyba troszkę odpuszczę bo co ja zrobię z kolejnym laktatorem :wink: choć nie powiem że butelki nie są piękne i nie kuszą :slight_smile:

Butelki są przecudne aż trudno wybrać która ładniejsza :slight_smile: Laktator by się przydał także będziemy się starać o testowanie :slight_smile:

Tym laktatorem KPI prawie rok:)-jest wspaniały i jeśli ktoś mnie pyta jaki zawsze tylko on:)a butelka z latarnią morską nam wpadła w oko:)

Świetny zestaw! A butelki takie piękne, że ciężko się zdecydować :slight_smile:

Butelka z latarnią morską boska ! :heart: zakochałam się w niej choć inne też są cudowne ! Ogólnie ciężko się zdecydować ale jakoś ta latarnią morska ma taki urok że ciężko się jej oprzeć
Laktator też przydatna nagroda

Bardzo fajny zestaw.

Słuchajcie dzisiaj przyszedł mi formularz do wypełnienia odnośnie opinii z zeszłego testowania. Klikam w link i pokazuje mi się informacja:
“Dodaj opinię
Opcja możliwa jedynie dla testerek Canpolbabies”
Też tak macie? Wysłałam już wcześniej opinie, ale dzisiaj nadesłany link nie działa :frowning:

Kto wysłał opinie niech już się nie martwi. Ścigamy tylko te testerki, które nie podzieliły się opiniami. Taka przypominajka, która chcąc nie chcą jest wysyłąna automatycznie do wszystkich testerek konkretnego zestawu :slight_smile:

Zaległe opinie wysyłajcie na: porady@canpolbabies.com

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

O kurcze, w tym miesiacu widze Canpol grubo poszedl, laktator elektroniczny to nie przelewki! :o
A butelka - jedyny sluszny wybor - ta z latarnia! Jest BOSKA :smiley:

Ja również dostałam maila z formularzem tyle że opinie wysłałam mailem i już nie wiem czy dotarła czy jak bo niby ten formularz dziś mi działał jeszcze rano A teraz wyświetla się że opcja możliwa tylko dla testerek .

Michuni widzę że tak samo butelka z latarnią dla Ciebie ma urok jak dla mnie I evil jakoś nie można się oprzeć tej butelce taki jakis czar ma w sobie że z tych trzech wlansie ta z latarnią bym wybrała.

Zestaw jest mega świetny! Wzory bardzo ładne wszystkie

Cudowny zestaw :slight_smile: Buteleczki wszystkie są przepiękne, więc miałabym dylemat, czy dla synka wybrać z latarnią, czy z misiem :wink:
Jeszcze nigdy nie korzystałam z laktatora elektrycznego, przy córce i synku tylko ręczny, także wspaniale byłoby móc przetestować laktator :slight_smile: Będziemy się starać o testowanie <3

Zestaw na prawdę przydatny dla każdej mamy. Dawno nie widziałam tutaj do przetestowania laktatora elektrycznego. Butelki są urocze, nam też się spodobała ta z latarnią, taka niespotykana:)

Ooo super laktator elektryczny…przydatny dla kazdej mamy ktora za wszelką cenę pragnie karmić piersia super! I przepiękne buteleczki;-)

Drogie Mamy Canpolu, jestem pod wrażeniem :slight_smile:
mnie urzekła buteleczka z listkami. Nurtuje mnie czy ta butelka jest dla niemowlaków w każdym przedziale wiekowym, czy smoczki są wymienne o zróżnicowanym przepływie?

Wszystkie butelki są bardzo ładne, ale najpiękniejsza różowa z sówką. Laktator elektryczny w komplecie - super! Ja jeszcze nie dorobiłam się jakiegokolwiek laktatora więc mam nadzieję, że uda mi się dostać na listę testerek w tym miesiącu :slight_smile:

Zestaw zabójczy :slight_smile: