Zez u niemowląt

Czy zez u niemowląt to defekt urody czy może pozostać na stałe? Jak wygląda leczenie zeza u malca? Poznaj najczęstsze przyczyny powstawania zeza u dzieci.

mój zezował ale krótko

Moja córka zezowała i od pewnego wieku zaczeła nosic okulary.

moja ma yroszeczke zeza ale to rodzinne. Jak bedzie ciepło to idziemy do okulisty

my nie mamy zeza

nasz syn też zezował zaraz po urodzeniu dość często i później co raz rzadziej, teraz raczej nie zauważamy, położna odradziła nam też karuzelę w pierwszych tygodniach życia ze względu na to zezowanie bo było zbyt dużo bodźców

moja tez zezowala ale jej przeszło, bylam nawet u okulisty zeby sprawdzic ale jest ok

synkowi też uciekalo jedno oczko

mojemu synkowi tez uciekalo jedno oczko, ale do pewnego wieku to normalne - gorzej gdy nie przejdzie

ja mojej kropiłam oczy 3 dni przed badaniem żeby było dokładnaiejsze

widze ze u wszystkich prawie dzieci zezowaly wiec to moze normalne jest gorzej jak nie przechodzi tylko sie utrwala

ale u każdego niemowlaka pojawia się takie zezowanie ?

nie wiem czy u kazdego moja zezowala, kolezanki syn takze i wiekszosci dziewczyn ktore znam rowniez jednak u mojej corki to minelo

u mojego szkraba się pojawiło, ale to normalne

mija ale lepiej zapytac zawsze lakarza

na samym poczatku dziecko moze zezowac lub moze mu uciekac jedno oczko

u nas zez ustąpił ale oczko nieraz trochę ucieka , lekarz nic nie mówił że coś jest nie tak . i tak okulistę muszę odwiedzić

jak mala sie urodzila to tez myslelismy ze ma zeza ale lekarz stwierdzil ze to normalne u malych dzieci

u nas wszystko ok było ale właśnie często przechodzi dzieciom zez z czasem

u wiekszosci dzieci ktore znam zez wystepował, ale z czasem mija wszystko