Zgrzytanie zębami u 3 latki

Aisa i Kasia, przecież napisałam, że może być związane z ząbkowaniem i podałam przykład mojego bratanka, który zgrzytał celowo.

Czasem wydaje mi się, że nie czytacie tego co wcześniej inna mama napisała :slight_smile:

Mama ale ja nie rozumiem o co chodzi? Napisałam - potwierdziłam to co Ty wyżej napisałaś i dodałam że dzieci robią tak często.
P.S. Gdybym nie czytała to nie odniosłabym się do ciebie personalnie więc Twój komentarz zbędny.

Dokładnie ja też bym się zwróciła personalnie zresztą pisałam Silver jak u nas było po prostu więc wydaje mi się że niesłusznie nas oskarżasz.

Dziewczyny, spokojnie, ale wspomniałam o ząbkowaniu, Kasia powieliła moje słowa, a Aisa zgodziła się z Kasią- No cóż. Szkoda tylko powtarzać jedną rzecz w kółko :slight_smile:

Mój bratanek znowu wrócił do zgrzytania, tym razem w ten sposób okazuje swoje niezadowolenie.

Mama gratki po prostu Silver wspomniała o tym jak jej córka na złość zgrzytala i ja też napisałam że mój syn tak robił więc wg mnie to nie jest powielanie A po prostu stwierdzenie z doświadczenia że u nas też tak było np zresztą często tak się zdarza że się powtarza bo gdyby nie można było przypominać czy zgadzać si3 to nie byłoby co pisać bo wszystko przecież poruszone ale to nie o to chodzi więc mi się wydaje że to normalne i nie widzę niczego złego w tym że ktoś potwierdza i opowiada że u kogoś też tak było:)