Zmiany na forum - Wasze przemyślenia

Wtedy to już w ogóle forum by padło . Serwery nie dałyby rady . :rofl:

2 polubienia

Wtedy te powiadomienia może i dobrze gdyby nie działały :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

W sumie na Instagramie ostatnio była współpraca z colorstories to może akurat :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Fajnie by było :smiley: bardzo mnie to ciekawi co będzie do testów :smiley:
@BeataSt to czekamy może będzie jakaś nowość :smiley:

To może dlatego tak późno będą informować o testach żeby serwery nie padły :laughing::laughing:

1 polubienie

O to byłoby super, jakiś kocyk jesień idzie :grinning:

2 polubienia

Haha jakby to był koc z merino !:heart_eyes:

Tak ale co by się tu działo :joy::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja sprawdzam cały czas czy już jest na stronie głównej . Ciekawe czy ktoś zgadnie :thinking::see_no_evil: myślę że już jutro przed weekendem będzie :blush:

2 polubienia

Oj im więcej tym weselem :joy: dopóki z sensem :see_no_evil:

1 polubienie

Też mam osobą kartę otwartą i sprawdzam :laughing: jeju to już uzależnienie

1 polubienie

Hahaha wyczuwam wrześniowy szał na forum :scream::scream::ok_woman::smiley::sparkles::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 polubienie

Oo może tak :see_no_evil::see_no_evil: ale fajna byłaby taka nagroda :face_with_hand_over_mouth:
@paola.4 jejku dopiero mnie uświadomiłaś że to już jutro piątek

2 polubienia

Po tym komentarzu Myślałam, że już pokazali co będzie we wrześniu :laughing: i to coś typu ekspres czy laktator

1 polubienie

Chyba ta ciekawość taka jest . Nie wiem czemu jesteśmy takie niecierpliwe , w tamtym miesiącu chyba też tak było a jakoś nie patrzyło się tak :rofl:
@MamaSloneczka oj zgadzam się z tobą , tak może być :slightly_smiling_face: ja w tym miesiącu mało udzielałam się więc nie liczę na nic ale myślę że od września będę częściej :slightly_smiling_face:
@Mamilove szybko ten tydzień przeleciał :grin: i już weekend . Ja tam do 10 września nie mogę się doczekać :rofl:

A co jest 10 września ? :smiley:

1 polubienie

Matki Boskiej pieniężnej :laughing:

3 polubienia

W tamtym miesiącu Zara po północy wysłali ci będzie :laughing:

1 polubienie

@Mamaprzygod już odpowiedziała . :rofl: O to chyba nie tylko ja mam wtedy . W tym miesiącu poszło kasy , więc taki zastrzyk gotówki przyda się .

Myślałam , że może coś jeszcze :face_with_hand_over_mouth: ja dostaje szybciej przelewy :see_no_evil::see_no_evil: ja jakoś ostatnio wogole mało co myślę , takie mam dziury w głowie :rofl::rofl: