Dziewczyny właśnie weszło -20% na dziecięce w H&M jak na coś polowalyscie to może właśnie jest czas zakupu
wchodzi dodatkowo kupon -10zł.
Oo super dzięki za informację, ja ten tydzień mam wyjęty z życia na neta zagladam tylko jak z małym po nocach siedzimy bo dzieciaki nam się pochorowały i my także
nie wiem co się na sklepach dzieje nawet:smile:
Widziałam właśnie, chyba czas coś zacząć kupować.
Oo cudownie!
Dzięki za wiadomość, może uda się upolowac wielopaki ![]()
Ale to na wszystko? Bo patrzyłam i nie mam żadnej promocji. W ogóle się nie wyświetla że jest -20%
Dziękuję, na pewno skorzystam
To tylko dla klubowiczów?
Uuuu szybkości do zdrówka ![]()
![]()
dużo ciepła posyłam
![]()
![]()
Dużo zdrowia dla was! Ja siedzę bo zęby i mała trzeba tulić więc przy okazji cały net przejrzany ![]()
Od 120 zł wskakuje w koszyku na dziecięce
Tak ale jak nie jesteś to polecam założyć kartę bo masz zapisane transakcje dużo zniżek, non stop jakieś kupony -10 zł -20 właśnie te promki i chyba darmowe dostawy jeśli dobrze pamiętam. Ja założyłam w sumie jak byłam w ciąży bo wiedziałam że będę tych rzeczy trochę kupować
Super info, dzieki!
Ja akurat czaje sie na piżamki i spodnie to idealny moment zeby dorzucic do koszyka ![]()
Czyżby to był znak że czas zacząć szykować wyprawkę ![]()
Dziękujemy mam nadzieję że szybko przejdzie wszytkim a przedewszystkim dzieciakom bo marudne są strasznie ![]()
![]()
O widzisz czyli w sumie podobnie mamy bo twoja też marudna ![]()
![]()
Moja jest cudowna jak są goście i jak nie musi jeść owoców i iść spać.
Tak to złote dziecko
To chyba tylko dla klubowiczów premium bo ja niestety jako zwykły klubowicz nic nie mam ![]()
Ojej serio, myślałam że dla każdego bo mi się nie odmówił status
szkoda chociaż nie wiem czy nie wejdzie normalnie bo ja mam maila z dziś że to był wcześniejszy dostęp wiec może warto popatrzeć bo może tak jak wcześniejsze jutro /po jutrze wejdzie normalni,a na apce mi się wyświetliło że tylko dziś więc może będą obniżać
I tym sposobem dowiedziałam się że jestem klubowiczem premium xd o ja myślałam że to kilka dni będzie trwać
To tylko trwa w dniu dzisiejszym.