Ale to nawet w godzinę jesteście w stanie zrobić 4/5km
i to już za to będzie 20/25 % rabatu, zawsze coś ![]()
Aaaa o tym nie pomyślałam że można zrobić mniej km. To może jednak się skuszę ![]()
Ja planowałam wziąć w tym roku udział , bo pozazdrościłam koleżankom jak brały udział rok temu. Mam nadzieję , że uda mi się jakiś rabat zgarnąć akurat dwa tygodnie przed terminem porodu . Mam zamiar iść na spacer i szybkim krokiem może wpadnie jakiś rabacik.
Żeby też pogoda lepsza była
to można było by spróbować ![]()
To zobaczymy której ile się uda ![]()
noo, dziś machnęłam z małym dyszkę spaceru, zmieściliśmy się w dwóch godzinach, ale noo to był taki szybszy marsz ![]()
więc jak któraś ma malucha który sam chodzi/jest ciekawy świata i co chwilę się zatrzymuje to może być ciężko ![]()
A masz jakieś trasy różne czy ta sama chodzisz?
A to różnie, mam tu u siebie piękne tereny, dużo lasów więc jest gdzie spacerować 🩵
A wolisz spacerować i biegać po lesie czy bardziej po mieście /jakimś parku ?
tak , wysylalam .
ale spoznilam sie bo juz kupiłam 2 dni temu ![]()
Wow super cena
to byly naszw ulubione bidony ![]()
A jak wygląda sprawa z wysyłką? Nie Laci się za nią czy jest darmowa? Nie kupowałam jeszcze na oficjalnej stronie
zalezy za ile robisz zakupy
ale mozna trafic na np gratis lub jakąś dostawe darmowa o ile sie nie mylę
bo zazwyczaj płaciłam za wysylke
Chyba od 120 zl jest darmowa dostawa paczkomatem.
@Mamuska357 zamawiałam kilka razy na oficjalnej stronie i byłam w szoku ekspresowa dostawa. Jak rano zamawiałam to przesyłkę miałam już następnego dnia ![]()
@SylwiaMK a bardzo mozliwe bo wtedy mialam laktator wiec duzo wiecej i była darmowa
raz tez cos jeszczd a tak ponizej kwoty to płaciłam lub bralam w smyku online
Ooo super, myślę o kupnie bidoniku jak jest taka promocja
@Mamuska357 tylko te bidony co wyslala @ironiczniepateyczna i ja to jedynie na stronie canpol
w smyku normalnie 26zl
O tak Canpol jak wysyła to na drugi dzień jest ![]()
No ja teraz mniej siedzę, bo młody daje popalić, a mówiłam sobie, że po 4 miesiącu będzie łatwiej ![]()
![]()
starsza też wymaga i tak to mam marzenie się wyspać ![]()