Zrastające się wargi sromowe

O problemach chłopców większość z nas słyszałam. Mało kto zdaje sobie sprawę że "podobny" problem może być u dziewczynek. Nazywane to jest sklejaniem bądź zrastaniem się warg sromowych mniejszych. 

jest wiele różnych przypadłości które mogą dopaść dziewczynki, ale te mamy które mają chłopców czasem nie zdają sobie z tego sprawy. Ja mam w domu chłopca, ale ogólnie wszystkimi problemami z dziećmi jakoś jestem zaintersowana

ja mam 4dziewczyny słyszałam o sklejaniu sie warg sromowych na szczęście nie miała tego żadna z moich córek

Na szczęście z dziewczynkami ok miałam trochę problemów z synkiem bo mu jąderko uciekało jak był malutki

też pierwszy raz czytam o zrastających wargach, będę się przyglądać

Ja o tym nigdy nie słyszałam

no dokladnie trzeba sie przyladac i tez nie slyszalam o tym, ale teraz to rożne przypadłości sie zdarzają

ja mam chłopca więc nigdy się takimi problemami nie interesowałam

Ja również o czymś takim nie słyszałam a mam córki. U nas coś takiego nie występowało

Ja mam córkę, ale nigdy nie słyszałam o takim problemie.

Z tego też powodu ze mało osób o tym słyszało fajnie ze mamy taki fajny portal pod ręką

pierwsze słysze

często gdy nas problem nie dotyczy nawet nie mamy o nim pojęcia

szczerze powiedziawszy to nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest w ogole mozliwe

ja również o tym nie słyszałam, dobrze że się porusza takie tematy

nie oszukujmy sie teraz to wszystko jets mozliwe…

ja słyszałam, lekarka na pierwszej wizycie to sprawdzała

tak jak u chłopców mamy do czynienia ze sklejką czy stulejką tak u dziewczynek właśnie występuje sklejanie czy zrastanie się warg sromowych

a zauwazyłyscie mamy dziewczynek że lekarz przy każdej wizycie ogląda to miejsce i myslę że własnie chodzi o zrastanie i sklejanie

ja mam syna więc ciężko mi powiedzieć