Życzenia Świąteczne 2018

Z okazji Świąt, życzę forumowiczom i pracownikom Canpol babies wszystkiego najlepszego!
Wszystkim ciężarnym życzę szybkiego i bezproblemowego porodu, a mamom pociechy z bobasków :slight_smile:

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam drogie Mamy i przyszłe Mamy zdrowych, szczęśliwych i pulchnych bobasów :-*

Świąt beztroskich i radosnych, trochę śniegu, trochę mrozu. Pełnego prezentów Mikołaja powozu. Ze szczerego serca w ten piękny czas, gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas, życzę miłości bez trosk i złości, pokoju na świecie i wszystkiego czego tylko zapragniecie, niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało, żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało

Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia Zycze wszystkim wam mamusiom oraz canpol.

Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim :slight_smile: :*

Pisalam juz w innym watku, ale tam pewnie nie kazdy zaglada, a tu w dedykowanym watku pewnie trafi na wiecej odbiorcow :slight_smile:
A wiec, drogie Panie, wesolych, radosnych i spokojnych (!) Swiat Bozego Narodzenia, pelnych usmiechu i rodzinnej, cieplej atmosfery. Duzo zdrowia dla Was i Waszych pociech, duzo sily, cierpliwosci i wytrwalosci, a dla tych, przed ktorymi jeszcze porod - szczesliwego rozwiazania!

Wesołych Świąt;)

Święta święta i po świętach. Ja ostatnio rzadko tu bywam. Mam tyle na głowie z jasiem. Jeszcze przed swietami bylam z nim kolejny raz w szpitalu. Ale jak trzeba to co zrobić.

Już po świętach ale przed nami jeszcze Sylwester :slight_smile: życzę Wam kochane żeby nadchodzący rok był jeszcze lepszy od tego starego. Aby wszystkie Wasze marzenia się spełniły i żeby dzieciaki były zdrowe. Buziaki

Kochane mamusie na ten Nowy Rok zycze wam jeszcze wiecej tych naszych wspanialych dzieci a tym ktorzy sie o nie staraja by szybciutko mogly zobaczyc te wymarzne dwie kreski na tescie ciazowym, bo wiem jak to jest i sama czekalam na te kreski i mam juz drugiego wspanialego synka a Dzieki canpol dla moich pociech wspaniale rzeczy, grzechotki, mate, buteleczki itd…ten rok na pewno dla kazdej z nas byl piekny ale na ten Nowy Rok zycze wam jeszcze piekniejszych chwil, duzo milosci, zdrowia, duzo cierpliwosci gdzie my mamusie tego potrzebujemy :wink: niech ten Nowy Rok bedzie szczesliwy!

Drogie Mamcie życzę Wam wszystkim, aby ten nowy 2019 rok był lepszy od poprzedniego, aby w Waszych domach zawsze gościła Miłość, Radość i Wzajemna Akceptacja.
Życzę również, abyście osiągnęły zamierzone cele i wypełniły Noworoczne Postanowienia!

To i ja dolaczam sie do sylwestrowo-noworocznych zyczen zdrowia, szczescia, samych radosnych chwil, mnostwa cierpliwosci i spokoju! Wszystkiego, co najlepsze w nowym roku :slight_smile:

Witajcie w nowym roku, dziewczyny! Jak tam po swietach i jak minal Wam Sylwester i Nowy Rok? :slight_smile: Maluchy nie obudzily sie od petard i fajerwerkow?