Z okazji Świąt, życzę forumowiczom i pracownikom Canpol babies wszystkiego najlepszego!
Wszystkim ciężarnym życzę szybkiego i bezproblemowego porodu, a mamom pociechy z bobasków
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam drogie Mamy i przyszłe Mamy zdrowych, szczęśliwych i pulchnych bobasów :-*
Świąt beztroskich i radosnych, trochę śniegu, trochę mrozu. Pełnego prezentów Mikołaja powozu. Ze szczerego serca w ten piękny czas, gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas, życzę miłości bez trosk i złości, pokoju na świecie i wszystkiego czego tylko zapragniecie, niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało, żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało
Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia Zycze wszystkim wam mamusiom oraz canpol.
Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim :*
Pisalam juz w innym watku, ale tam pewnie nie kazdy zaglada, a tu w dedykowanym watku pewnie trafi na wiecej odbiorcow
A wiec, drogie Panie, wesolych, radosnych i spokojnych (!) Swiat Bozego Narodzenia, pelnych usmiechu i rodzinnej, cieplej atmosfery. Duzo zdrowia dla Was i Waszych pociech, duzo sily, cierpliwosci i wytrwalosci, a dla tych, przed ktorymi jeszcze porod - szczesliwego rozwiazania!
Wesołych Świąt;)
Święta święta i po świętach. Ja ostatnio rzadko tu bywam. Mam tyle na głowie z jasiem. Jeszcze przed swietami bylam z nim kolejny raz w szpitalu. Ale jak trzeba to co zrobić.
Już po świętach ale przed nami jeszcze Sylwester życzę Wam kochane żeby nadchodzący rok był jeszcze lepszy od tego starego. Aby wszystkie Wasze marzenia się spełniły i żeby dzieciaki były zdrowe. Buziaki
Kochane mamusie na ten Nowy Rok zycze wam jeszcze wiecej tych naszych wspanialych dzieci a tym ktorzy sie o nie staraja by szybciutko mogly zobaczyc te wymarzne dwie kreski na tescie ciazowym, bo wiem jak to jest i sama czekalam na te kreski i mam juz drugiego wspanialego synka a Dzieki canpol dla moich pociech wspaniale rzeczy, grzechotki, mate, buteleczki itd…ten rok na pewno dla kazdej z nas byl piekny ale na ten Nowy Rok zycze wam jeszcze piekniejszych chwil, duzo milosci, zdrowia, duzo cierpliwosci gdzie my mamusie tego potrzebujemy niech ten Nowy Rok bedzie szczesliwy!
Drogie Mamcie życzę Wam wszystkim, aby ten nowy 2019 rok był lepszy od poprzedniego, aby w Waszych domach zawsze gościła Miłość, Radość i Wzajemna Akceptacja.
Życzę również, abyście osiągnęły zamierzone cele i wypełniły Noworoczne Postanowienia!
To i ja dolaczam sie do sylwestrowo-noworocznych zyczen zdrowia, szczescia, samych radosnych chwil, mnostwa cierpliwosci i spokoju! Wszystkiego, co najlepsze w nowym roku
Witajcie w nowym roku, dziewczyny! Jak tam po swietach i jak minal Wam Sylwester i Nowy Rok? Maluchy nie obudzily sie od petard i fajerwerkow?