Życzenia świąteczne

Ewe dziękuję ;* 

Ja również dziewczyny życzę Wam wesołych świąt i Szczęśliwego Nowego roku. Oby ten kolejny rok był lepszy i mniej pokręcony niż obecny. 

Cieszę się że Was tutaj mam. My mamy z forum to w zasadzie jak takie cyber przyjaciółki ;D

Moje Drogie! Jako ze święta tuż tuż to póki jeszcze znajduje chwile na forum w czasie tylu obowiązków i przygotowań, to chciałam Wam zyczyc zdrowych spokojnych i rodzinnych Świat Bożego Narodzenia. Niech ten czas pozwoli nam odetchnąć od codziennych trosk i z pogoda spojrzeć w przyszłość. Przy okazji dziękuje Wam za tyle pomocnych porad, wsparcie i życzliwość, oby to forum nadal tak wspaniałe funkcjonowało i tak jak do tej pory chciało się tu być cały czas ;)

Mama_Hani - coś w tym jest ze myśli się o tych osobach które tu spotykamy, o ich problemach itd. Ale super ze jest takie miejsce, gdzie możemy się „spotkać” i wymienić doświadczeniem, myślami czy po prostu czasem się pożalić ;)

Bardzo fajne miejsce, gdzie możemy poczyta różne ciekawostki i spojrzeć na dany problem pod innym kątem.

Dla wszystkich tutaj obecnych przede wszystkim zdrowych Świąt Bożego Narodzenia i samych pomyślnych zdarzeń w nadchodzącym Nowym Roku. Wszystkiego dobrego dla Was

Dziewczyny,ja również życzę Wam wszystkim jak najlepiej,a najwięcej zdrówka i dużo , dużo uśmiechów na malutkich buźkach naszych pieszczochów❤️ Oby święta przebiegły spokojnie i w rodzinnego ciepłej atmosferze. Dużo radości!

Również życzę wesołych świąt dla osób teraz obchodzących ;) niech będą zdrowe, szczęśliwe i spędzone z najbliższymi 

kochane i ja dołączam się do zyczen.Zdrowych ,spokojnych ,pełnych radosnych chwil świąt Bozego narodzenia.

Mimo że jestem tutaj krotko uwielbiam z wami poplotkować powymieniac sie doświadczeniami,wypłakać się.spotkania z wami to moje wypady na kawę.To tutaj dajecie mi kopa do zycia w chwilach zwatpienia.

Zycze abysmy nadal mogły spotykac sie w tak cudownym gronie

Ewe, dziękuję.

Ja również życzę Wam wszystkim spokojnych, pogodnych, spędzonych w rodzinnym gronie Świąt i oby ten nowy rok był jednak spokojniejszy, bo chyba po tym 2020 to nam się przyda. Taka "normalność".

Dziewczyny ode mnie też życzenia przede wszystkim zdrowych Świąt obysmy mogli spedzic je w gronie najbliższych mimo wszystko :) 

Kochane życzę Wam zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech będą rodzinne i magiczne. Wszelkiej pomyślności na Nowy Rok niech będzie lepszy od poprzedniego :) 

Kochane Mamy Canpolu dziekujemy.

Z okazji Świat Bozego Narodzenia chciałabym życzyc zdrowia spełnienia marzen,dni przepełnionych smiechem i radością.Zyczę głów pełnych pomysłów i byscie nadal dostarczały na usmiechu na twarzach.

Dziekuje za mozliwość bycia częscia forum i móc testowac tak wspaniałe produty.oby kolejny rok był tak owocny  w nowe produkty,

Zdrowych Wesołych Świąt MC i wszystkim co to czytają :) 

Dziękujemy Mamy Canpolu z całego serca ❤

Drogie Mamy Canpolu i koleżanki z forum życzę Wam i Waszym Rodzinom samych wspaniałości, miłości, radości, braku trosk, cierpliwosci do dzieciaczków i samych radosnych chwil. Wesołych Swiat �

Mamy Canpolu dziękuję :)

cieszę się że tworzycie dla nas miejsce magiczne, którym czujemy się bezpiecznie, w którym żadne nasze pytanie nie zostaje bez odpowiedzi, cieszę się że jestem częścią tego miejsca i jestem doceniana.

Mamy Canpolu, koleżanki życzę Nam żeby te święta (choć inne niż poprzednie) były wyjątkowe, pełne radości i szczęścia, aby ten nadchodzący rok przyniósł zdrowie i lepsze dni, abyśmy w dalszym ciągu mogły dzielić się tutaj naszym szczęściem, a w razie potrzeby znalazły nieocenione wsparcie.

Megg ostatnio któryś z aktorów mówił że składając życzenia trzeba dobrze dobrać słowa. Bo rok temu życzył znajomym wyjątkowego nowego roku i jak to powiedział jest wyjątkowy. Bo jest inny niż zwykle ale nie takiego chciał życzyć 

Mamy Canpolu dziękuję :) 

Również chce życzyć Wam wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia :) 

Dziękuję, że jesteście ;) 

Wszystkiego dobrego dziewczyny, żebyście zawsze były nam pomocne w swoje porady, żebyście były tutaj jak najdłużej. Wesołych świąt :*

Dziekijemy 

Również zyczymy zdrowych spokojnych i mimo tych dziwnych czasów rodzinnych świąt Bożego Narodzenia 

Zdrowych i Wesołych :* 

A ja życzę zdrówka uśmiechu radości i mnóstwo cierpliwości!!