Ja też nie wiadomo jaką konsultantką nie jestem, robię zamówienia dla siebie i rodziny i koleżanki. Nie zarabiam na tym ale mam po prostu taniej
Beata no tak to duży plus
Ale teraz to ostatnio mam wrażenie ze co 2 kobieta jest jakas konsultantka gdy ja w to wchodziłam w mojej okolocy nikt sie tym nie zajmowal gdybym wtedy do tego sie przełożyła to moze faktycznie szlo by zarobic natomiast teraz powoli to juz zaczynam czuc zniechecenie do tego typu możliwości zarobku jesli mam byc szczera osobiście mam Facebooka i instagrama i na ten moment nie ma dnia zeby nie pisala do mnie kobieta z propozycją wspolpracy tego typu czasem az do obrzydzenia i nie powiem ze wszytskie takie sa bo niektóre bardzo grzecznie nie nachalnie ale sa tez i takie od których tych wiadomosci az nie da sie czytac zaczynam czytac i automatycznie usuwam gdy widze ze ktoś jest tak natarczywy ze az na sile próbuje mi narzucić wspolprace
te propozycje pracy to mnie osobiście denerwując , drażnią itp.
U mnie znajoma zaproponowała współpracę, ale podeszłam z tym obojętnie, ale do dziś dnia zawsze coś zamawiam. już nie chodzę po drogeriach co dla mnie jest na + ponieważ mam małe dziecko. Raz na 3 tygodnie robię zamówienie
Ja z Avon uwielbiam perfum Tomorrow, natomiast Today mi nie pasuje.
Malwa dużo osób lubi te perfumy ☺
są piękne
i nie ma się co dziwić, ja jestem im wierna już ok 10 lat, używam naprzemiennie z Mexxami Cena trochę odstrasza, ale zazwyczaj czekam na promocję
A promocja zdarza się
Tak i to często można kupić 50-60% taniej.
Mi się wydaje ze promocje na perfumy to rosman najlepszy i drogeria natura
Ja też malwa lubie tommorow ale już mi się znudzil bo stosowałam go jak studiowałam. Teraz znalazłam nowa fiolkę i wyciągam. Mąż się śmieje, że pachnę Katowicami bo tam mieszkaliśmy w czasie studiów
Zatem przywołuje wspomnienia
Tyle procent promocji to naprawdę dużo warto wtedy zrobić fajne zapasy jeżeli faktycznie ktoś lubi te perfumy
Jeszcze taniej można kupić te perfumy przez allegro, ale nie ma się pewności czy to nie podróba, mimo, że oryginalnie wygląda. Ja tak też kupowałam i czasem miałam wątpliwości.
malwa jezeli jest bardzo duza róznica w cenie to pewnie to sa idealne podróbki
Też tak myślę
Tak to prawda ;))
No niestety, dlatego wolę poczekać na promocję w Avon i perfum tommorow niejednokrotnie kupuję wtedy za 40zł lub 50zł, gdy cena regularna to 100zł. Jednak przez allegro też kupowałam...
Malwa dokładnie nieraz można kupić w atrakcyjnych cenach no ale nieraz trzeba zaczekać z 3 katalogi ☺