Avon Oriflame

Ja takie pojedyncze jakieś wybrane rzeczy ale tylko oriflame. Np tusz do rzęs albo cienie do brwi 

Dziewczyny czy kupujecie kosmetyki od tych producentów ? Czy są takie których używacie na co dzień i możecie polecić ? Mówię o wszystkich kosmetykach i do pielęgnacji jak i do makijażu czy perfumy

Ja z Avon oliwkę do włosów np. mgiełki, perfumy takie na co dzień i mężowi do pracy. tusz do rzęs, cienie do brwi, czasem żel pod prysznic;p 

Nati nie kupuje. Jednak teściowa dała takie jajeczka pomadki z Avon. Są super idealnie nawilżają udta

Ja tylko z Avon mam perfum jedne od lat tomorrow 

Mazia a który tomorrow ? Ja ostatnio kupiłam matowa pomadke z avon i jestem bardzo zadowolona cały dzień się trzymala na ustach i po piciu i po jedzeniu właśnie ☺

Nati a są dwa :? :D hahah nie wiedziałam ja mam taki pierwszy zapach 

Ja mam duzo perfum z oriflame. Lubie je bardzo. 

Mazia moja siostra je uwielbia i co jakiś czas tez kupuje;p

Klaudiamama a długotrwałe są ? 

Mazia są chyba 3 rodzaje . Ja np kiedyś kupowałam celebration ale już się nim przejadłam . 

ANti bo to jest kolekcja trzech, today, tomorrow i always i ja mam z tego tomorrow

Kiedyś zamawiałam z tych firm ale to było dawno temu. Do teraz tylko jednego kosmetyku używam i jak się kończy to zamawiam znowu: perełki brązujące jakoś najbardziej mi pasują z oriflame. Perfum z tych firm nie lubie: moje perfumy to euforia Calvin Klein lub Lancome La vie est belle :)

Ja to nawet keidyś przez krótki okres czasu byłam konsultantką, ale to było w gimnazjum chyba :D miałam biznes małolaty :P 

A Mazia masz rację ☺ ja też byłam konsultantką jak na studia chodziłam gdzieś w wieku 18-22 lata ☺

Polecam olejek do ust 

Polecam krem pod oczy  anev  ☺ a swoją drogą chyba się wciągne w konsultantke 😂

Ja lubię żele pod prysznic z Avonu poza tym raczej nic nie stosuje, a mam jakąś pomadkę do ust. 

W oriflame byłam konsultantka

Ja jestem konsultantką Oriflame więc mogę coś polecić

A ja się skusiłam i mam już pierwszy katalog koleżanki zadowolone bo mają od kogo kupować ☺

ja z Avon jestem ale zamówienia robię tylko od czasu do czasu i to dla najbliższych nie zarabiam na tym 

Ja natomiast jestem w Oriflame ale również na tym nie zarabiam kosmetyki sa dla mnie fajna rzeczą ale nie na tyle aby mówić o tym na okrągło robie zamowienia głównie dla siebie rodziny znajomych ale też nie przy każdym katalogu jest duzo fajnych kosmetyków perfum itd ale ja lubię czasem kupic sobie jakąś nowość z innej firmy ciezko jest mi się trzymać non stop tych samych produktów