Nie słyszałam nigdy o tym kremie, więc ciężko mi się wypowiedzieć. Widziałam że cena spora więc ja zostaję przy swoim sprawdzonym alantanie za niecałe 10 zł.
Hej dziewczyny dziś wpadłam na temat kremu na odpalenia pieluszkowe z firmy azeta Bio czy miała któraś z was ? Czy faktycznie jest aż tak dobry ? Podobno opinie ma super w dodatku to chyba produkt z wyższej półki ale czy naprawdę warto ? Chętnie poznam wasze opinie na ten temat :)
Ja niestety również nie słyszałam Nigdy o tym produkcie więc się nie wypowiem Jeżeli cena jest spora Fajnie by było rozejrzeć się czy nie są dostępne na przykład jakieś próbki bo wiadomo że w droższy produkt jesteśmy w stanie zainwestować jeżeli jest ona przez nas już sprawdzony raczej szkoda by było wydawać pieniądze na marne
Nie słyszałam o nim u mnie bephanten się sprawdza
Cana jest właśnie spora więc myślałam że zaciągnę od was opinie że może któraś z was stosowała bo próbek nigdzie nie ma a podobno ma rewelacyjne działania pozostawia na skórze warstwę ochronną która chroni przed odparzeniem
https://www.apteka-melissa.pl/produkt/azeta-bio-organiczny-krem-do-pupy-przeciw-odparzeniom-50-ml,38674.html
Nie znam tego produktu cena wysoka, zważywszy że takie produkty idą w ilościach hurtowych . Ja mam jeden z weleda i jest bardzo dobry, ale cena też spora z tym, że miałam do testów ,a drugi dostałam za najlepszą recenzję
My teraz używamy non stop cynkokrem bo jest dostępny praktycznie na każdym kroku i nie kosztuje nie wiadomo ile a póki co faktycznie się sprawdza
Ja tez nie slyszalam o tym kremie trzymam sie bepanthenu chociaz przy starszej lepiej działal przy mlodszej sprawdzila sie maka ziemniaczana 1kg za okolo 6zl ;) hehe wiec starczy i na kluski i na pupe ;)
ja nie słyszałam o tym kremie, u nas linomag głównie z mąką ziemniaczaną na zmianę:D
Polecam wam ten krem bo jest bardzo wydajny i starcza naprawdę na bardzo długo a za tą cenę to raczej wychodzi porównywanie z tymi innymi znanymi kremami :)
ja pierwszy raz słyszę tę firmę
ja również pierwszy raz
Lepsze leki które są trudniej dostępne a przede wszystkim z wyższej półki i droższe są mniej znane własnie ale warto czasem poczytać na internecie co ludzie polecają
Nie zawsze to co droższe jest lepsze. Trzeba testować i patrzeć co się sprawdza u kogoś. A opinie są ważne o ile są rzetelne. Bo często bywa tak że opinie piszą ludzie, którzy nie są zadowoleni niestety.
Oleksandra masz rację, coś co się u jednej osoby sprawdza, nie koniecznie sprawdzi się u nas,. trzeba próbować i przekonać się na własnej skórze.
Dokładnie nie zawsze drogi znaczy lepszy nie zawsze jednak cena go jakość najlepiej się przekonać na własnej skórze